reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak mnie wzięło dzisiaj że od rana słucham świątecznych piosenek :) u mnie za oknem pięknie biało :) uwielbiam taki klimat!
1512054424-db024ec17595d54b-aaaaaa.jpeg
1512054428-769ed5dc2b2a4ffe-aaaaaa.jpeg
1512054433-79a7d2beb30073af-aaaaaa.jpeg

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pięknie u nas czarno jak w du..... zero śniegu A szkoda nawed mrozu brak

eikt3e3k96x30qte.png

reklama
To fakt :) mój pies będzie mnie miał dzisiaj dosyc bo mam zamiar zabrac go na baaaardzo długi zimowy spacer :)
U mnie nic śniegu nie ma, z jednej strony dzieciaka nie jest przykro, że muszą w domu siedzieć bo chore. Bo ja to i tak muszę leżeć, ale lubię patrzeć jak za oknem pada:-)

Ja w sumie wózek też j7z mam wybrany a będzie to anex sport lub anex cross. Muszę jeszcze zdecydować który model.
Patrząc na dyskusję o nastawieniu itp. to muszę powiedzieć że dobrze jest myśleć do przodu. To pozwala zająć myśli. Ja mam za sobą 3 straty i gdybym tylko myślała o statystyce to bym oszalala. Co ma być to bedzie a pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Szczęśliwa mama to szczęśliwy maluch.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
I ja jestem za Anexem :) ale narazie nie oglądam, jeszcze poczekam :)

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

U nas zimno okolo 0 stopni i roche wieje a śniwgu ani widu ani słychu....kurka dzirwczyny jutro juz grudzien sie zaczyna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Chyba przeszła złość i mi i mojemu :)) właśnie podpisujemy umowę o mieszkanie :D tzn mój się wczytuje bo sobie nie da e kaszę dmuchać i czyta wszystko :D może będziemy mieli nowe mieszkanie już niedługo i dzidzi będzie miało swój kącik od początku :) łiiii

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Super...! My wynajęliśmy swoje mieszkania, wynajęliśmy razem większe i szukamy właśnie do kupienia i zamieszkania. Ale te umowy to tysiące kartek, podziwiam każdego kto to zgłębia...

reklama
Do góry