Dziewczyny jak ubieranie swoje maluchu jak wychodzicie na dwór w cieplejsze dni myśmy byli u lekarza mała była ubrana w body z długim rękawem spodnie i okryta pieluszka a ja dostałam zjebke z dziecko jest za cienko ubrane a na dworze 27 stopni
reklama
Moja panna 3260g i 52cm Zobacz załącznik 880617
Gratulacje! Słodka!!
Wiolka1980
Fanka BB :)
W domu tylko cycDzieki! To daje nadzieje.
A przystawialas ja caly czas mimo bolu czy robilas przerwy?
Dziewczyny jak ubieranie swoje maluchu jak wychodzicie na dwór w cieplejsze dni myśmy byli u lekarza mała była ubrana w body z długim rękawem spodnie i okryta pieluszka a ja dostałam zjebke z dziecko jest za cienko ubrane a na dworze 27 stopni
No coś ty...? ale mala jest np wyjątkowo malutka, czy mało przybiera..? Może lekarz miał jakieś zastrzeżenia co do tego..? Bo u nas dzisiaj było 30 stopni i młody po prostu w body z krótkim rękawem i tyle
Wiolka1980
W domu mała z reguły cały czas jest w pajacyku z długim rękawem i śpi przykryta a na spacer to teraz jak było 2dni słonecznie to body z krótkim rękawem i tylko nóżki przykryte pieluszka żeby ochronić przed słońcemDziewczyny jak ubieranie swoje maluchu jak wychodzicie na dwór w cieplejsze dni myśmy byli u lekarza mała była ubrana w body z długim rękawem spodnie i okryta pieluszka a ja dostałam zjebke z dziecko jest za cienko ubrane a na dworze 27 stopni
Karla88
Same body i skarpetki jak jest tak ciepło nie nakrywam niczym
Jak idziemy na spacer koło 18:00 to tylko spodnie zakładam dodatkowo ewentualnie lekki kocyk ale to biorę w razie czego
zaczarowanaKicia
Słodka i widzisz Ty też doczekalas się swojej malutkiejMoja panna 3260g i 52cm Zobacz załącznik 880617
Nie jest duza 3 kg waży wazyła 2620 jak wyszliśmy z szpitalaNo coś ty...? ale mala jest np wyjątkowo malutka, czy mało przybiera..? Może lekarz miał jakieś zastrzeżenia co do tego..? Bo u nas dzisiaj było 30 stopni i młody po prostu w body z krótkim rękawem i tyle
Margana
Za cienko?! [emoji33]Dziewczyny jak ubieranie swoje maluchu jak wychodzicie na dwór w cieplejsze dni myśmy byli u lekarza mała była ubrana w body z długim rękawem spodnie i okryta pieluszka a ja dostałam zjebke z dziecko jest za cienko ubrane a na dworze 27 stopni
Moja w samym body z krotkim rekawem albo rampers.
reklama
Margana
Ah...no widzisz ja nie daje rady caly czas przystawiac[emoji53] Moze ten maltan cos pomozeW domu tylko cyc
Podziel się: