reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jak ubieranie swoje maluchu jak wychodzicie na dwór w cieplejsze dni myśmy byli u lekarza mała była ubrana w body z długim rękawem spodnie i okryta pieluszka a ja dostałam zjebke z dziecko jest za cienko ubrane a na dworze 27 stopni

reklama
Dziewczyny jak ubieranie swoje maluchu jak wychodzicie na dwór w cieplejsze dni myśmy byli u lekarza mała była ubrana w body z długim rękawem spodnie i okryta pieluszka a ja dostałam zjebke z dziecko jest za cienko ubrane a na dworze 27 stopni

No coś ty...? :o ale mala jest np wyjątkowo malutka, czy mało przybiera..? Może lekarz miał jakieś zastrzeżenia co do tego..? Bo u nas dzisiaj było 30 stopni i młody po prostu w body z krótkim rękawem i tyle

W domu mała z reguły cały czas jest w pajacyku z długim rękawem i śpi przykryta a na spacer to teraz jak było 2dni słonecznie to body z krótkim rękawem i tylko nóżki przykryte pieluszka żeby ochronić przed słońcem

Same body i skarpetki jak jest tak ciepło nie nakrywam niczym

Jak idziemy na spacer koło 18:00 to tylko spodnie zakładam dodatkowo ewentualnie lekki kocyk ale to biorę w razie czego

Za cienko?! [emoji33]
Moja w samym body z krotkim rekawem albo rampers.

reklama
Do góry