matyjka13
Zaangażowana w BB
Szczerze już się nie mogę doczekać tych objawów Mi wychodzi na 1,07Spokojnie podobno największe objawy zaczynają się od 7 tyg,[emoji2]
życie cudem jest[emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze już się nie mogę doczekać tych objawów Mi wychodzi na 1,07Spokojnie podobno największe objawy zaczynają się od 7 tyg,[emoji2]
życie cudem jest[emoji1]
Ja idę 10 listopada to będzie 7tydzien z kawałkiem. Też proponuję iść w 7Jak sądzicie między którym tygodniem najlepiej zrobić pierwsze usg? Mi lekarz kazał przyjść między 7 a 8 tygodniem nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu :/
Ja w sierpniu miałam puste jajo i teraz się strasznie martwię. Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko ok. A który masz tydzień?U mnie ból piersi, czasem mdłości i zmęczenie. Wizytę mam już w poniedziałek ponieważ to moja 5 ciąża a porodów za mną tylko 1. Były poronienia, pozamaciczna.
Kurcze ja to chyba nie umiem wyliczyc! Wg Om mam 5t1d wg owulacji 2t5d nie ogarniam. Dość duża różnica mi wychodzi. Termin mam na 1.07 Om 21.09 a cykle 31dniWg OM 5 tv a dokładnie 4+4