reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie narzekam na pensję ale.... coś w tym jest, na wyższą też bym nie narzekała! :D
Ja w sumie też nie narzekam, ale gdyby nie jakieś nagrody i dodatki to byłoby marnie :)
co to za różnica ! Według mnie czy był by chłopak czy dziewczyna to i tak sytuacja była by ta sama, a tu miał po prostu pretekst do takiego zachowania ! :\
Też mi się wydaje, że to tylko pretekst.

reklama
Ja w sumie też nie narzekam, ale gdyby nie jakieś nagrody i dodatki to byłoby marnie :)

Też mi się wydaje, że to tylko pretekst.
a ja zawsze chciałabym mieć więcej ;) kasa niestety idzie jak szalona ! Wszystko jest mega drogie, a właśnie jeszcze teraz wyprawka dla dziecka, wózek, łóżeczko wiec pieniądze pójdą w zatrważającym tempie :(

Dziewczyny... Tak mną szargają hormony, że sama siebie nie poznaje... Jestem okropna.. Nakrzyczałam na mojego tak że sobie poszedł :( a teraz głupia siedzę i rycze... Jakaś masakra co się ze mną dzieje ;(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wycisz się, daj mu chwilkę też ochłonąć i porozmawiajcie na spokojnie wiem po sobie, że jak po takim moim wybuchu próbuje odrazu ratować sytuację to nic nie daje bo On też jest zły i nie ma nawet ochoty że mną rozmawiać.. ja mam dni że mogę płakac o wszystko, zła być o wszystko a czasami być spokojna jak ... niestety . Hormony nami rządzą. Jak już oboje ochloniecie to powiedz mu że w tym momencie w ogóle nad sobą niepanujesz że nie wiesz co jest grane , żeby odpuszczal w takich momentach przynajmniej mój już teraz wie że nie warto zwracać na mnie uwagi i zwyczajnie mnie olewa co mnie momentami doprowadza do szału , ale na koniec wychodzi nam to na dobre :)

a ja zawsze chciałabym mieć więcej ;) kasa niestety idzie jak szalona ! Wszystko jest mega drogie, a właśnie jeszcze teraz wyprawka dla dziecka, wózek, łóżeczko wiec pieniądze pójdą w zatrważającym tempie :(
Niestety ceny wszystkiego są bardzo wysokie, zaczynając od podstawowych produktów spożywczych po produkty dla dzieci. Ja to bym musiała wydać całą wypłatę i jeszcze by mi brakło żeby kupić upatrzony wózek o_O

Ostatnia edycja:
Pomózcie... nie wiem co dokupic mojej siostrzenicy w prezencie Mikołajkowym :( na razie kupiłam ksiązeczkę "Zimowe opowiastki" ale chciałabym jeszcze coś za 20-30 zł dokupic.. Dziewczynka ma dwa latka, jest bardzo mądrą dziewczynka więc wiem ze z ksiązeczki na pewno się ucieszy bo duzo juz mówi i rozumie, ma juz mnóstwo układanek, zabawek itd.. i mam mega dylemat :( ciuszki siostra dostaje od kuzynki wiec tez nie wchodzą w grę..

Ja czesto zagladam na tego bloga.
Moze cos ciekawego I taniego wpadnie ci w oko

Link do: 695. Prezenty na Mikołajki dla dzieci do 100 zł. | Czym zająć Malucha?

Ja ostatnio nie mam w ogole ochoty nic jesc. Zero laknienia normalnie :baffled:

Gratuluje udanych wizyt I pieknie bijacych serduszek:happy2:

Ja póki co jestem wstrzymana z zakupami bo wczoraj wypłata a ja na koncie 150 zł :-D Normalnie mistrz domowego budżetu haha
Ej ale ja podobnie hehe tylko mi zostalo troche wiecej bo z M dzielimy sie rachunkami. Ja plave telefony gaz prąd internet z mojej wyplaty a M ze swojej czynsz do wlascicielki i do spoldzielni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry