reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja mam to samo nikomu o tym nie mowie bo wstyd ! Ale wyobraź sobie, że o dziecko się starałam jak się dowiedziałam, że się udało to euforia niesamowita, a teraz czasami siedzę i się zastanawiam czy ja się cieszę matko ze skrajności w skrajność przechodzę aż mi samej wstyd ! A niech ktoś mi cos powie to bym zagryzła najchętniej ! :\ nawet mój M jak mi mówi, że bede teraz miała dwa lata laby to normalnie bym na niego nakrzyczała, a sama tak mówiłam kilka dni temu...
Skąd ja ro znam :-D
pociesze cię! Ja swojej jeszcze czasami nie mam na koncie, a już wiem, że mi brakuje hahaha
Też tak czasem miałam. Pocieszam się tylko tym, że musiałam zapłacić za narożnik bo w końcu trzeba było kupić, na ziemi nie będziemy przecież w święta siedzieć :p Dobrze, że takie wydatki nie są co miesiąc. Całe szczęście, że jest jeszcze wypłata M :p

reklama
Głupia krowa ze mnie.. ;(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ja to zwalam na hormony :p a nie jeszcze będę siebie obrażać hahaha

ja to zwalam na hormony [emoji14] a nie jeszcze będę siebie obrażać hahaha
Co nie zmienia faktu że jestem okropna i po chwili idę i przepraszam... Normalnie wariatka.. Jak można siebie nie poznawać.. Ta ciąża musi się udać.. Bo jest zupełnie inna niż poprzednia.. W poprzedniej nie miałam humorków :(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dziewczyny... Tak mną szargają hormony, że sama siebie nie poznaje... Jestem okropna.. Nakrzyczałam na mojego tak że sobie poszedł :( a teraz głupia siedzę i rycze... Jakaś masakra co się ze mną dzieje ;(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja ostatnio mega się wkurzyłam za nierozpakowaną zmywarkę :D :D gdzie M. zawsze to robi bez problemu, ale raz miał wątpliwości czy wstawiać zmywanie jeszcze raz jak się tabletka nie rozpuściła i czekał na mnie z tym dylematem więc mu się dostało :zawstydzona/y:

Ja póki co jestem wstrzymana z zakupami bo wczoraj wypłata a ja na koncie 150 zł :-D Normalnie mistrz domowego budżetu haha

Hahahahhahaha :-D Mnie się nigdy pieniądze nie trzymają...

Ja ostatnio mega się wkurzyłam za nierozpakowaną zmywarkę :D :D gdzie M. zawsze to robi bez problemu, ale raz miał wątpliwości czy wstawiać zmywanie jeszcze raz jak się tabletka nie rozpuściła i czekał na mnie z tym dylematem więc mu się dostało :zawstydzona/y:

Hahahahhahaha :-D Mnie się nigdy pieniądze nie trzymają...
Kochana nas się nie trzymają bo widocznie mamy ich za mało haha

Ja tu mam problem innego kalibru. Niby M mowi że marzy mu się chłopak, jak wiekszosci facetów, ale w sumie wszystko jedno co bedzie byleby bylo zdrowe :-) to chyba normalne podejscie co?

A inna sytuacja. Ojciec mojej córki jak tylko dowiedzial sie ze bedzie corka a nie syn od razu zaczal sie ode mnie oddalac. Bo nie dalam mu syna. Mam tylko nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
co to za różnica ! Według mnie czy był by chłopak czy dziewczyna to i tak sytuacja była by ta sama, a tu miał po prostu pretekst do takiego zachowania ! :\

reklama
Dziewczyny a słyszalyscie o takim czymś jak "detektor tętna? Może któraś używała? I są podobno takie wkłady,poduszki czy nie wiem jak to nazwać które wsadza się do łóżeczka dzidziusia i jakby nie daj Bóg dziecko przestało oddychać ( przy śmierci lozeczkowej ) to zaczyna wydawać dźwięki i podobno wielu osobom dzięki temu udało się właśnie uratować swoje dzieciątka bo podobno jak w odpowiednim momencie potrzasa się dzieckiem to zaczyna na nowo oddychać ale to tylko gdzieś przez przypadek czytałam i nie wiem czy to faktycznie takie cudo?
monitor oddechu sprawdza się u niemowlaków, często jest w zestawie z elektroniczną niania ;) moje znajome bardzo sobie chwaliły

Do góry