reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pomózcie... nie wiem co dokupic mojej siostrzenicy w prezencie Mikołajkowym :( na razie kupiłam ksiązeczkę "Zimowe opowiastki" ale chciałabym jeszcze coś za 20-30 zł dokupic.. Dziewczynka ma dwa latka, jest bardzo mądrą dziewczynka więc wiem ze z ksiązeczki na pewno się ucieszy bo duzo juz mówi i rozumie, ma juz mnóstwo układanek, zabawek itd.. i mam mega dylemat :( ciuszki siostra dostaje od kuzynki wiec tez nie wchodzą w grę..

reklama
1512033844-abb032e67c8114de-aaaaaa.jpeg
Mam swojego[emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje ☺

Dziewczyny... Tak mną szargają hormony, że sama siebie nie poznaje... Jestem okropna.. Nakrzyczałam na mojego tak że sobie poszedł :( a teraz głupia siedzę i rycze... Jakaś masakra co się ze mną dzieje ;(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No NIBY tak, ale z moejgo doświadczenia neutralne to są śpiochy ewentualnie- beżowe albo zielone... bo jak niebieskie to już 99% autka, jak różowe- to wiadomo że serduszka itp :) A np takie skarpeteczki malusie...?? albo zaraz się zaczną przeceny i nie bedziesz chciała wiedzieć czy kupować mini sukienkę czy mini- jeansy z dziurami? ;)
myślę, że właśnie przeceny mnie ogarną totalnie więc napewno bede chciała wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka:)

Dziewczyny... Tak mną szargają hormony, że sama siebie nie poznaje... Jestem okropna.. Nakrzyczałam na mojego tak że sobie poszedł :( a teraz głupia siedzę i rycze... Jakaś masakra co się ze mną dzieje ;(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Kochana hormony szaleją więc huśtawka nastrojow to jic dziwnego. Ja np dzisiaj mialam ochote na mojego M. Ale jak sie zblizylam to mi ochota przeszla i zaczelam histerycznie się śmiac co uniemożliwilo seksy. Jak przestalam sie śmiać, ochota na seksy poszla w siną dal i w studni się utopila :-) kurna no. A teraz ten wychodzi na popołudniówkę do pracy i znowu mi się zaczyna chciec a ten ma ze mnie niesamowity ubaw.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
ja mam to samo nikomu o tym nie mowie bo wstyd ! Ale wyobraź sobie, że o dziecko się starałam jak się dowiedziałam, że się udało to euforia niesamowita, a teraz czasami siedzę i się zastanawiam czy ja się cieszę matko ze skrajności w skrajność przechodzę aż mi samej wstyd ! A niech ktoś mi cos powie to bym zagryzła najchętniej ! :\ nawet mój M jak mi mówi, że bede teraz miała dwa lata laby to normalnie bym na niego nakrzyczała, a sama tak mówiłam kilka dni temu...

reklama
Do góry