reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie hahaha mój mówi że 3 to minimum
Jakos damy wtedy radę :-) ale mi sie zawsze marzyla dwojka a twraz juz o trzecim dziecku mysle. To normalne hahaha?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Monitor oddechu kupię, jak się okaże, że kropka urodzi się jako wcześniak.

Detektora tętna nie planuje kupić - w momencie jak nie wysłucham tętna i tak jest za późno na ratunek, a jeśli to błąd pomiaru to ja zejdę na zawał zanim dojedziemy na IP.

No właśnie ja też z takich panikar i mój mówi że nie chce słyszeć że będę takie cos kupowac , że będzie wszystko ok i w to mam wierzyć a potem czekać na ruchy

No tak, jeansy luz, ale wiesz, nie każda koszulka już pasuje ;) Ja bardzo lubię kappahl i dla chłopaków serię Hamptons- niestety, żeby ładnie ubrać większego chłopca, to jest naprawdę wyczyn... no i kappahl ma super serię newbie... boskie są te ciuszki. A niedługo przeceny...:evil::evil::evil:

Ja się tym razem wstrzyamm jednak, bo jeśli chodzi o ciuszki dla dziewczynki to mam troszeczkę z okresu kiedy wierzyłam swojej intuicji i Franek miał być Zosią :-D

To ewidentnie Twoj ex nie wiedział, że syn jest dla mamy..! A córka dla tatusia. Serio, uważam że tak jest.. No i poza tym to musiał być z niego naprawdę dupek.

Moze teraz Zosia będzie Zosią :-D
A co do tatusia stulecia no cóż. Bywa. Bylo minelo starw rany zagrzebane. Wtedy rozpaczalam a teraz czuje obojetnosc. Wazne ze corka w maire zdrowa po takiej nerwowej ciazy. No moze tylko wlasnie nerwowa jest ale mam nadzieje z wiekiem jej to troche przejdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry