reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny które mają rozstępy.. Potwierdzam działanie oleju kokosowego! Posmarowałam dosłownie 3-4 razy a te małe wredoty na nogach stały się prawie nie widoczne! Mam nadzieję że reszta weźmie z nich przykład i tak ładnie się zagoją [emoji6]

A możesz zdj podesłać jaki masz kokos?

reklama
A możesz zdj podesłać jaki masz kokos?
Nie chce mi się tyłka po obiedzie podnosić to wstawię z neta [emoji23] szczerze wzięłam pierwszy lepszy na który trafiłam
Screenshot_20180710-154119.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180710-154119.jpg
    Screenshot_20180710-154119.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 791
dzis jakis dramat cora przywiozla pamiatke z kolonii.w uchu w gornym placie w zgieciu schowany wielki napity kleszcz i mnostwo nimf.histeria straszna jej.nerwy po klotni z mezem ze dziecko przezemnie panikara i nie je warzyw.Julka wyla ja szykujac sie po syna do przedszkola ubieralam buty strzelilo mi kolano ( bylo uszkodzone rok temu po upadku z roweru) bol zrobilo mi sie slabo i upadlam .bol ogromny kosci ogonowej jak leze znosny.gorzej jak wstaje i nie usiade tak boli
Dobrze ze chocuaz Julka dala sobie kleszcze wyciagnac

dzis jakis dramat cora przywiozla pamiatke z kolonii.w uchu w gornym placie w zgieciu schowany wielki napity kleszcz i mnostwo nimf.histeria straszna jej.nerwy po klotni z mezem ze dziecko przezemnie panikara i nie je warzyw.Julka wyla ja szykujac sie po syna do przedszkola ubieralam buty strzelilo mi kolano ( bylo uszkodzone rok temu po upadku z roweru) bol zrobilo mi sie slabo i upadlam .bol ogromny kosci ogonowej jak leze znosny.gorzej jak wstaje i nie usiade tak boli
Dobrze ze chocuaz Julka dala sobie kleszcze wyciagnac
O matko ale Ci sie zwalilo[emoji53] Co z tym kolanem? Jedziesz gdzies czy czekasz czy przejdzie?

reklama
nie no jak zacznę rodzić to może jakoś doczołgam się do sypialni i się obudzi jak zacznę nim potrząsać
image.png

a mam pytanie, jak to u Was jest z leżeniem na plecach, normalnie dajecie radę? Ja od dwóch miesięcy musiałam zrezygnować całkiem bo za bardzo mi maluch naciska na żyłę główną i po 5 min od razu słabo mi się robi i odlot... zastanawiam się jak ja na porodówce wyleżę jak na badaniu usg 5 min nie jestem w stanie wytrzymać
emoji16.png
Mnie boli bardzo w krzyżu jak leżę na plecach, nie umiem potem wstać bo tak boli.

Do góry