reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny które mają rozstępy.. Potwierdzam działanie oleju kokosowego! Posmarowałam dosłownie 3-4 razy a te małe wredoty na nogach stały się prawie nie widoczne! Mam nadzieję że reszta weźmie z nich przykład i tak ładnie się zagoją [emoji6]

A możesz zdj podesłać jaki masz kokos?

reklama
A możesz zdj podesłać jaki masz kokos?
Nie chce mi się tyłka po obiedzie podnosić to wstawię z neta [emoji23] szczerze wzięłam pierwszy lepszy na który trafiłam
Screenshot_20180710-154119.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180710-154119.jpg
    Screenshot_20180710-154119.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 787
dzis jakis dramat cora przywiozla pamiatke z kolonii.w uchu w gornym placie w zgieciu schowany wielki napity kleszcz i mnostwo nimf.histeria straszna jej.nerwy po klotni z mezem ze dziecko przezemnie panikara i nie je warzyw.Julka wyla ja szykujac sie po syna do przedszkola ubieralam buty strzelilo mi kolano ( bylo uszkodzone rok temu po upadku z roweru) bol zrobilo mi sie slabo i upadlam .bol ogromny kosci ogonowej jak leze znosny.gorzej jak wstaje i nie usiade tak boli
Dobrze ze chocuaz Julka dala sobie kleszcze wyciagnac

dzis jakis dramat cora przywiozla pamiatke z kolonii.w uchu w gornym placie w zgieciu schowany wielki napity kleszcz i mnostwo nimf.histeria straszna jej.nerwy po klotni z mezem ze dziecko przezemnie panikara i nie je warzyw.Julka wyla ja szykujac sie po syna do przedszkola ubieralam buty strzelilo mi kolano ( bylo uszkodzone rok temu po upadku z roweru) bol zrobilo mi sie slabo i upadlam .bol ogromny kosci ogonowej jak leze znosny.gorzej jak wstaje i nie usiade tak boli
Dobrze ze chocuaz Julka dala sobie kleszcze wyciagnac
O matko ale Ci sie zwalilo[emoji53] Co z tym kolanem? Jedziesz gdzies czy czekasz czy przejdzie?

reklama
nie no jak zacznę rodzić to może jakoś doczołgam się do sypialni i się obudzi jak zacznę nim potrząsać
image.png

a mam pytanie, jak to u Was jest z leżeniem na plecach, normalnie dajecie radę? Ja od dwóch miesięcy musiałam zrezygnować całkiem bo za bardzo mi maluch naciska na żyłę główną i po 5 min od razu słabo mi się robi i odlot... zastanawiam się jak ja na porodówce wyleżę jak na badaniu usg 5 min nie jestem w stanie wytrzymać
emoji16.png
Mnie boli bardzo w krzyżu jak leżę na plecach, nie umiem potem wstać bo tak boli.

Do góry