reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam w dniu dzisiejszym. Powodzenia na wizytach ;)

Ja już zdążyłam spóźnic się na autobus,zapomnieć papierów z domu, a teraz czeka mnie trzy km spacer :)
A to wszystko z bólem krzyza ;)

Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzień dobry :biggrin2:

Ja dzisiaj wizytuje ale dopiero o 16:45.
KTG u położnej i USG u lekarza. Zobacze jak rośnie to moje maleństwo. Oby różnica się nie powiększyła...
Tym bardziej że koniec zeszłego tygodnia był dla mnie stresujący bo mąż mi jakimiś fochami rzucał a synek znowu szkarlatyne gdzieś złapał i chory w domu siedział. Ja już z nerwów spać nie mogłam i brzuch mnie bolał. Ale już po burzy i mam nadzieję że już tak zostanie.
Dam znać wieczorem po wizycie.
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę :biggrin2:

Edit: To nie na te forum miało być :szok::szok::szok::szok: sorry za zasmiecanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hahaha,ciążowy mózg-normalka:) ja ostatnio wyszłam z domu w różnych butach;)

Ugh, zrezygnowalam dziś z badań bo mnie gin zrobił w konia nieco i wybieram się jutro...
ale zaczynam panikowac bo ból krzyza nie daje spokoju na tyle ze ani leżeć ani siedzieć i o chodzenie tez ciężko.
Mlody się wierci, kuje mnie w kroku i tak sobie myślę czy aby się nie zaczyna...
Mam jakiegoś stracha, komuś to się tak zaczynało?
Ta ciąża jest zupelnie inna :/

Ugh, zrezygnowalam dziś z badań bo mnie gin zrobił w konia nieco i wybieram się jutro...
ale zaczynam panikowac bo ból krzyza nie daje spokoju na tyle ze ani leżeć ani siedzieć i o chodzenie tez ciężko.
Mlody się wierci, kuje mnie w kroku i tak sobie myślę czy aby się nie zaczyna...
Mam jakiegoś stracha, komuś to się tak zaczynało?
Ta ciąża jest zupelnie inna :/

U mnie po tych wczorajszych bólach nic nie zostało. Wszystko się wyciszyło. Upławy większe ale z resztą cisza.
Twoje objawy idealnie pasują do moich przy pierwszym.
Ja się zastanawiam, o której jechać do szpitala bo przy pierwszym urodziłam dziecko po półtorej godzinie od przyjazdu do szpitala. A teraz mam podobno dostać ten antybiotyk dla dziecka na gbs.

reklama
U mnie po tych wczorajszych bólach nic nie zostało. Wszystko się wyciszyło. Upławy większe ale z resztą cisza.
Twoje objawy idealnie pasują do moich przy pierwszym.
Ja się zastanawiam, o której jechać do szpitala bo przy pierwszym urodziłam dziecko po półtorej godzinie od przyjazdu do szpitala. A teraz mam podobno dostać ten antybiotyk dla dziecka na gbs.
No właśnie tez nie wiem co robić, u mnie przy pierwszym zaczelo się od bólu jak na miesiaczke, regularnych takich. Lapalo i puszczalo , coraz mocniej i czesciej...boje się ze wkoncu tak mnie zegnie że nie zdążę do szpitala, z drugiej strony nie chce jechać bez powodu jeśli to zwykle przepowiadajace..
Przy pierwszym dziecku tez mialam gbs dodatni i nie dostalam bezposrednio antybiotyku tylko synek dostawal i trzymali nas przez to 7dni w szpitalu.
A zdazyli zrobic Ci usg i ktg przed porodem ?

Do góry