reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja z marcelina miałam tak ze miałam się zgłosić 3 dni po terminie z om zrobili ktg sprawdziło wszystko nic nie było ani skurczu ani oznak porodu wiec odesłali do domu i codziennie na 7 miałam być na ktg i znów do domu po 7 dniach z terminu om miałam się już zgłosić normalnie na oddział bo to się zaczynał 42 tydz i już zostałam aż do porodu
Wole jeszcze nawet o tym nie myslec[emoji53]

reklama
Ja zamierzam od razu. Nawet jak nie będę w stanie wychodzić to młody będzie i tak się werandowal na tarasie :)

Super to powodzenia [emoji110]

Dziewczyny o której godzinie najlepiej pojawić się w szpitalu? Mam być w czwartek jeśli nic się nie zacznie ale nie zapytałam o której godzinie.
Ja tez wlasnie nie zapytalam[emoji53] Jak nie urodze do tego czasu to chyba jeszcze zadzwonie do lekarza.
Nawet nie zapytalam czy bedzie chcial mnie tam zostawic czy w zaleznosci od sytuacji zistawic lub odeslac do domu.
Mi powiedzieli ze najlepiej po koło 8 do 9 [emoji6] zaczynam się stresować...

Aha bo tak dziwnie nagle opuchly i łydki bolą a mały się tak wierci bóle w kręgosłupie straszne myślałam że może coś z wątroba

Na tym etapie co my jesteśmy opuchlizna szczególnie nóg palce jest normalna
To i tak pozno u ciebie to występuje ja z córka jak byłam w ciąży to puchłam od 25 tyg...

reklama
Do góry