reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma i chce jak najszybciej wyjsc.starszakami trzeba sie zajac .a teraz nie mam sil i zadnej pomocy maz ciagle przy kompie uczy sie bo poczatkiem sierpnia drugi etap rozmow do pracg w jego firmie marzen w Szwajcarii.wiec generalnie ciezko .ja juz dola lapie bo nie mam sil na nic nawet ze starszakami wyjsc na spacer ,wiec marze zeby urodzic i szybko sie pozbierac bo i tak wszystko musze sama ogarnac i sobie poradzic.nawet musze ogarnac 60 mamy na polowe sierpnia .juz moglo by to zrobic moje rodzenstwo
No z ta 60 to juz przegiecie, skoro masz rodzenstwo[emoji53]

reklama
Helou!

Słodka!!!

Super! Gratulacje....!!

nasza lista powiększa się w tempie ekspresowym...! :) Gratulacje dziewczyny!

jedziemy dzisiaj na lunch do znajomych, poza miasto więc popołudnie zapowiada się fajnie :) i nie trzeba gotować..! ;) :D
Tobie to czesto trafia sie jakas darmowa wyzerka[emoji23]

No z ta 60 to juz przegiecie, skoro masz rodzenstwo[emoji53]
stwierdzilam ze w domu nie robie zamowilam stolik na barce .zamowienia obiadowe z karty rodzenstwo zaplaci za siebie my za mame i zamowie tort w dobrej cukierni.oni niech przywioza mame bo mieszkaja kolo 60 km od nas wszyscy.fakt ze Tomcio maly i nie chce jezdxic i nie zmiescimy 3 fotelikow.sprobujemy podstawke i 8 latke z prxodu bedziemy kombinowac

stwierdzilam ze w domu nie robie zamowilam stolik na barce .zamowienia obiadowe z karty rodzenstwo zaplaci za siebie my za mame i zamowie tort w dobrej cukierni.oni niech przywioza mame bo mieszkaja kolo 60 km od nas wszyscy.fakt ze Tomcio maly i nie chce jezdxic i nie zmiescimy 3 fotelikow.sprobujemy podstawke i 8 latke z prxodu bedziemy kombinowac
Kurcze, tyle problemow zaraz po porodzie[emoji53]

ja mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma i chce jak najszybciej wyjsc.starszakami trzeba sie zajac .a teraz nie mam sil i zadnej pomocy maz ciagle przy kompie uczy sie bo poczatkiem sierpnia drugi etap rozmow do pracg w jego firmie marzen w Szwajcarii.wiec generalnie ciezko .ja juz dola lapie bo nie mam sil na nic nawet ze starszakami wyjsc na spacer ,wiec marze zeby urodzic i szybko sie pozbierac bo i tak wszystko musze sama ogarnac i sobie poradzic.nawet musze ogarnac 60 mamy na polowe sierpnia .juz moglo by to zrobic moje rodzenstwo
O wow, faktycznie sporo masz na glowie. A ja przy jednym dziecku czasem wymiekam...
Dużo Ci zostalo do terminu w ogóle?

Heh, dopiero pod sklepem zorientowałam się że dziś niehandlowa.
Dzisiejszy obiad to bedzie prawdziwe wyzwanie..

reklama
Do góry