Karla88
Fanka BB :)
Ja myję codziennie ale zawsze tak myłam
Kurde ja co 2 dni ale dziś to poprostu stwierdzam ze moje włosy żyją swoim zyciem..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myję codziennie ale zawsze tak myłam
My też jeszcze nikomu nie mówiliśmy nawet dzieciom ale ja nie mam z tym problemu. Chyba ze w niedzielę u mnie na imieninach będzie zaonteresowanie dlaczego nie pije.
Też mi się tak wydajePrzy kolejnym dziecku chyba łatwiej trzymać tajemnice niż przy pierwszym
Martwię sie po prostu, że jak moja córka będzie wiedzieć, a ma dopiero 6 lat, to będzie nudzić, a kiedy a kiedy a kiedy Dzieciaki są strasznie niecierpliwe. Jak by mi się udało utrzymać to przed nimi do 20 tygodnia, to może i już by się dzieciaki cieszyły, że mama ma brzuch duży, a może już by coś zaczynało kopać, i nastawiała bym od razu na siostrzyczkę czy brata.Przy kolejnym dziecku chyba łatwiej trzymać tajemnice niż przy pierwszym