reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Super w takim razie kciuki za jutrzejsze lub sobotnie wyjście do domku :) Odpoczywaj i dbaj o Was [emoji6] Ja też zawsze lubiłam ciepły chleb z masłem mmmm i dalej mam na niego ochotę :)

Jestem wstrętny leniuch i nie dość, że wypisałam już urlop na poniedziałek to rano stwierdziłam, że nie wyrobię się ze sprzątaniem i pieczeniem, więc wypisałam sobie jeszcze urlop na jutro :p Zastanawiam się czy w związku z tym nie iść na badania jutro z rana zamiast gonić się w sobotę :) Myślicie, że jeden dzień nie zrobi różnicy chyba nie?

No myślę że jeden dzień to żadna różnica , :)

Czyli nic innego niż może nam wyjść z tych kalendarzy jak chłopiec lub dziewczynka :)
Narobilas mi smaka na chlebek ciepły, ale u nas zima na całego,
Veraska to super wiadomość że wszystko ok.,ja też mam małe dziecko w domu i na twoim miejscu też bym mega tęsknila, mój synek to taka mamusia jak mnie nie widzi 10 min to już chce do mnie, najgorzej z zasypianiem muszę go trzymać za ręką żeby usnol, nie wiem jak to będzie jak trafię do szpitala, mąż się śmieje że będę musiała go ze sobą zabrać :)

Dzień dobry ja dziś za przeproszeniem jak ciul wyglądam ... czy wam się włosy orzetluszaczaja w ciągu jednego dnia .. u mnie porażka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czyli nic innego niż może nam wyjść z tych kalendarzy jak chłopiec lub dziewczynka :)
Narobilas mi smaka na chlebek ciepły, ale u nas zima na całego,
Veraska to super wiadomość że wszystko ok.,ja też mam małe dziecko w domu i na twoim miejscu też bym mega tęsknila, mój synek to taka mamusia jak mnie nie widzi 10 min to już chce do mnie, najgorzej z zasypianiem muszę go trzymać za ręką żeby usnol, nie wiem jak to będzie jak trafię do szpitala, mąż się śmieje że będę musiała go ze sobą zabrać :)
wiem po koleżanki synku, jak tylko wyjdzie do łazienki to zaraz biegnie za nią i wszędzie za nią ma ponad dwa lata a do tej pory cos nie chce mu wyjść "tata" tylko cały czas chodzi i mówi mama, mama :p

Dzień dobry ja dziś za przeproszeniem jak ciul wyglądam ... czy wam się włosy orzetluszaczaja w ciągu jednego dnia .. u mnie porażka
ja na chwile obecna tego problemu nie mam, ale słyszałam już niejednokrotnie, że właśnie częściej przetłuszczają się włosy czy łamią się paznokcie :\

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
wiem po koleżanki synku, jak tylko wyjdzie do łazienki to zaraz biegnie za nią i wszędzie za nią ma ponad dwa lata a do tej pory cos nie chce mu wyjść "tata" tylko cały czas chodzi i mówi mama, mama :p
Hehe to identycznie jak u mnie tylko mój ma prawie 3 latka, mąż mówi że za długo był na piersi bo 2 lata i dlatego mamy taką więź :)

Do góry