paulina1994
Fanka BB :)
tu mi wyszedł chłopiec, a na chińskim dziewczynkaU mnie Chłopiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tu mi wyszedł chłopiec, a na chińskim dziewczynkaU mnie Chłopiec
Super w takim razie kciuki za jutrzejsze lub sobotnie wyjście do domku Odpoczywaj i dbaj o Was [emoji6] Ja też zawsze lubiłam ciepły chleb z masłem mmmm i dalej mam na niego ochotę
Jestem wstrętny leniuch i nie dość, że wypisałam już urlop na poniedziałek to rano stwierdziłam, że nie wyrobię się ze sprzątaniem i pieczeniem, więc wypisałam sobie jeszcze urlop na jutro Zastanawiam się czy w związku z tym nie iść na badania jutro z rana zamiast gonić się w sobotę Myślicie, że jeden dzień nie zrobi różnicy chyba nie?
wiem po koleżanki synku, jak tylko wyjdzie do łazienki to zaraz biegnie za nią i wszędzie za nią ma ponad dwa lata a do tej pory cos nie chce mu wyjść "tata" tylko cały czas chodzi i mówi mama, mamaCzyli nic innego niż może nam wyjść z tych kalendarzy jak chłopiec lub dziewczynka
Narobilas mi smaka na chlebek ciepły, ale u nas zima na całego,
Veraska to super wiadomość że wszystko ok.,ja też mam małe dziecko w domu i na twoim miejscu też bym mega tęsknila, mój synek to taka mamusia jak mnie nie widzi 10 min to już chce do mnie, najgorzej z zasypianiem muszę go trzymać za ręką żeby usnol, nie wiem jak to będzie jak trafię do szpitala, mąż się śmieje że będę musiała go ze sobą zabrać
Dzień dobry ja dziś za przeproszeniem jak ciul wyglądam ... czy wam się włosy orzetluszaczaja w ciągu jednego dnia .. u mnie porażka
ja na chwile obecna tego problemu nie mam, ale słyszałam już niejednokrotnie, że właśnie częściej przetłuszczają się włosy czy łamią się paznokcie :\
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powodzenia! Zaciskam kciuki, żebyś usłyszała serduszkoCzekam na wizytę kciukasy;*
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myję codziennie ale zawsze tak myłamDzień dobry ja dziś za przeproszeniem jak ciul wyglądam ... czy wam się włosy orzetluszaczaja w ciągu jednego dnia .. u mnie porażka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hehe to identycznie jak u mnie tylko mój ma prawie 3 latka, mąż mówi że za długo był na piersi bo 2 lata i dlatego mamy taką więźwiem po koleżanki synku, jak tylko wyjdzie do łazienki to zaraz biegnie za nią i wszędzie za nią ma ponad dwa lata a do tej pory cos nie chce mu wyjść "tata" tylko cały czas chodzi i mówi mama, mama