reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Super w takim razie kciuki za jutrzejsze lub sobotnie wyjście do domku :) Odpoczywaj i dbaj o Was [emoji6] Ja też zawsze lubiłam ciepły chleb z masłem mmmm i dalej mam na niego ochotę :)

Jestem wstrętny leniuch i nie dość, że wypisałam już urlop na poniedziałek to rano stwierdziłam, że nie wyrobię się ze sprzątaniem i pieczeniem, więc wypisałam sobie jeszcze urlop na jutro :p Zastanawiam się czy w związku z tym nie iść na badania jutro z rana zamiast gonić się w sobotę :) Myślicie, że jeden dzień nie zrobi różnicy chyba nie?

No myślę że jeden dzień to żadna różnica , :)

Czyli nic innego niż może nam wyjść z tych kalendarzy jak chłopiec lub dziewczynka :)
Narobilas mi smaka na chlebek ciepły, ale u nas zima na całego,
Veraska to super wiadomość że wszystko ok.,ja też mam małe dziecko w domu i na twoim miejscu też bym mega tęsknila, mój synek to taka mamusia jak mnie nie widzi 10 min to już chce do mnie, najgorzej z zasypianiem muszę go trzymać za ręką żeby usnol, nie wiem jak to będzie jak trafię do szpitala, mąż się śmieje że będę musiała go ze sobą zabrać :)

Dzień dobry ja dziś za przeproszeniem jak ciul wyglądam ... czy wam się włosy orzetluszaczaja w ciągu jednego dnia .. u mnie porażka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czyli nic innego niż może nam wyjść z tych kalendarzy jak chłopiec lub dziewczynka :)
Narobilas mi smaka na chlebek ciepły, ale u nas zima na całego,
Veraska to super wiadomość że wszystko ok.,ja też mam małe dziecko w domu i na twoim miejscu też bym mega tęsknila, mój synek to taka mamusia jak mnie nie widzi 10 min to już chce do mnie, najgorzej z zasypianiem muszę go trzymać za ręką żeby usnol, nie wiem jak to będzie jak trafię do szpitala, mąż się śmieje że będę musiała go ze sobą zabrać :)
wiem po koleżanki synku, jak tylko wyjdzie do łazienki to zaraz biegnie za nią i wszędzie za nią ma ponad dwa lata a do tej pory cos nie chce mu wyjść "tata" tylko cały czas chodzi i mówi mama, mama :p

Dzień dobry ja dziś za przeproszeniem jak ciul wyglądam ... czy wam się włosy orzetluszaczaja w ciągu jednego dnia .. u mnie porażka
ja na chwile obecna tego problemu nie mam, ale słyszałam już niejednokrotnie, że właśnie częściej przetłuszczają się włosy czy łamią się paznokcie :\

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
wiem po koleżanki synku, jak tylko wyjdzie do łazienki to zaraz biegnie za nią i wszędzie za nią ma ponad dwa lata a do tej pory cos nie chce mu wyjść "tata" tylko cały czas chodzi i mówi mama, mama :p
Hehe to identycznie jak u mnie tylko mój ma prawie 3 latka, mąż mówi że za długo był na piersi bo 2 lata i dlatego mamy taką więź :)

Do góry