Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeZobacz załącznik 830804 oto moja fasolka
Przy kolejnym dziecku chyba łatwiej trzymać tajemnice niż przy pierwszym
Na pewno Powodzenia o której wizyta?
Mam nadzieję, że dziś na wizycie zobaczę maluszka i usłyszę, że wszystko ok. Dziś śnił mi się piękny synek, choć ostatnio słabo sypiam.
Ja Cię podziwiam, ja bym do porodu nie wytrzymala :-)Na pewno Powodzenia o której wizyta?
Czujecie!? Gadam wczoraj z M, że dziewczyny z czerwcówek już powoli poznają płeć, pewnie na prenatalnych, a ten do mnie, że on jednak też chce wiedzieć A mówią, że my baby zmieniamy zdanie co 5 minut [emoji14] Próbuję go jakoś przekonać, żeby jednak poczekać do porodu i mieć niespodziankę ale nie wiem czy się uda, straszny uparciuch
A ja za trzy tygodnie dopiero. To bedzie u mnie 10+1 to mysle ze bardziej wyraźne dziecko juz bwdzie widoczne.Trzymamy kciuki ja ide jutro
Też tak kiedyś myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę chciała wiedzieć jak najszybciej a teraz jak się udało to nagle zrobiło mi się mega obojętne jakiej maluch będzie płci może dlatego wcale mnie nie korci, żeby się dowiedzieć wcześniej niż przed porodem Ale znająć mojego M to jak się uprze to dowiemy się na prenatalnychJa Cię podziwiam, ja bym do porodu nie wytrzymala :-)
Na pewno będzie już ładnie widoczne Ja mam nadzieję, że we wtorek już też zobaczę takiego prawdziwego dzidziusiaA ja za trzy tygodnie dopiero. To bedzie u mnie 10+1 to mysle ze bardziej wyraźne dziecko juz bwdzie widoczne.