reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak jestem w Szkocji, tutaj tez podaja antybiotyk a przynajmniej tak napisali mi na wyniku badania, ze bedzie podany. Zobaczymy co polozna mi powie, no i kiedy mam jechac do szpitala bo normalnie tutaj czekasz az masz skurcze co 5min.
Po prostu super:hmm:
Nie martw sie. Przynajmniej przyjma cie od razu wczesniej, a nie beda odsylac do domu, zebys przyjechala na ostatnia chwile :) Powinnas miec lepsza opieke w zwiazku z tym

Wlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywny:hmm: oczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.
Dobrze, że zrobiłaś! Z tego co wiem to chyba będą musieli podać dziecku antybiotyk jak urodzisz sn.

Zanosilam o 8 rano a wynik był jakoś za 2-3 dni koło godziny 10 a cena chyba coś koło 30zł
A posiew moczu to jakieś niezbędne badanie przed porodem? Bo ja tylko zawsze mam zwykle badanie moczu

f2w39n7303c24ozn.png

Wlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywny:hmm: oczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.
Najważniejsze, że zrobiłaś i teraz podadzą antybiotyk :) bardzo dużo kobiet podobno ma ten wynik dodatni

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry