reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak przepisal clotrimazolum w tabletkach. Wzielam wszystkie i dalej infekcja sie utrzymuje[emoji53] dzisiaj ide do apteki po 2 paczke.
Jak psikne zwykłym octeniseptem cos sie stanie??
Irygacje z octeniseptu dzialaja super, nawet na zwyklym (duza butla) jest napisane jak stosowac. Ale psikniecie raz, raczej ci nie pomoze, to trzeba systematycznie przez kilka dni z rzedu.
Jednak w ciazy bym nie ryzykowala bez konsultacji z lekarzem

Tak przepisal clotrimazolum w tabletkach. Wzielam wszystkie i dalej infekcja sie utrzymuje[emoji53] dzisiaj ide do apteki po 2 paczke.
Jak psikne zwykłym octeniseptem cos sie stanie??
Ale chodzilo mi o to czy konsultowalas teraz po leczeniu? Bo wychodzi na to ze nie dziala ten clotrimazol, moze by trzeba co innego?

Zwykly octenisept absolutnie nie! Jest specjalny do stosowania na blony sluzowe. Ten zwykly tylko zewnetrznie.

Ale chodzilo mi o to czy konsultowalas teraz po leczeniu? Bo wychodzi na to ze nie dziala ten clotrimazol, moze by trzeba co innego?

Zwykly octenisept absolutnie nie! Jest specjalny do stosowania na blony sluzowe. Ten zwykly tylko zewnetrznie.
Wlasnie na zwyklym jest opisane jak stosowac do irygacji. Mozna, mozna tez w rozcienczeniu. Ale w ciazy bym nie robila. Poza tym to bardzo wyjalawia pochwe. Zabija wszystko. Trzeba z probiotykiem koniecznie

A Ty jestes gdzies za granica, prawda?
W Polsce podaja anrybiotyk w trakcie porodu. Mam nadzieje, ze Tobie tez podadza skoro juz masz wynik.

Tak jestem w Szkocji, tutaj tez podaja antybiotyk a przynajmniej tak napisali mi na wyniku badania, ze bedzie podany. Zobaczymy co polozna mi powie, no i kiedy mam jechac do szpitala bo normalnie tutaj czekasz az masz skurcze co 5min.
Po prostu super:hmm:

Tak jestem w Szkocji, tutaj tez podaja antybiotyk a przynajmniej tak napisali mi na wyniku badania, ze bedzie podany. Zobaczymy co polozna mi powie, no i kiedy mam jechac do szpitala bo normalnie tutaj czekasz az masz skurcze co 5min.
Po prostu super:hmm:
Nic sie nie martw. Polozna wszystko wyjasni i bedzie ok[emoji5]

reklama
Na butelce jest o irygacji. Malo tego, jest to jeden z szybciej dzialajacych sposobow, tylko lekarze nie lubia o tym mowic, bo nic na tym nie zarabiaja :D

Załączniki

• IMG_20180628_140240.jpg
    IMG_20180628_140240.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 94
Do góry