reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
u mnie tak samo juz coraz ciezej jest ...Hej dzisiejsza noc fatalna ,nie mogłam spac, ciężko już mi strasznie ;/
Życzę udanych wizyt i szybkich porodów
Karla88
u mnie tak samo juz coraz ciezej jest ...
Ja tez po ciężkiej nocy na dodatek boli mnie głowa i chce mu się rzygac..
I mojej teściowej [emoji23]. Wyjątkowo trudny charakter, ale może ona po prostu tak ma [emoji14]18 lipca [emoji39][emoji16] śmiesznie by było gdyby się moja Lenka urodziła w tym dniu bo to data urodzin mojej siostry [emoji16]
Ja od początku się nastawilam na datę 31 lipca, dzień po terminie. Każdą inną przyjmę z radością, chyba że wskoczę na sierpień to chyba wyjdę z siebieMi od Wigilii czas leci jak szalony [emoji16] ja się nie nastawiam na żadna datę [emoji16] nie chce się nastawiać żeby później się nie niecierpliwic
Moni17.06
Mnie też jakoś głowa boli i spać już sie chce ... a pogoda nie pomoga bo leje jak nie wiem ...jeszcze bardziej usypiaJa tez po ciężkiej nocy na dodatek boli mnie głowa i chce mu się rzygac..
niemamco
Ja od początku się nastawilam na datę 31 lipca, dzień po terminie. Każdą inną przyjmę z radością, chyba że wskoczę na sierpień to chyba wyjdę z siebie
Mi tez czas leci jak szalony. Ja nie nastawiam sie na żadna date nawet jesli bedzie sierpień, i tak przecież nie mam nad tym kontroli
Renfrii
Ja mam dzisiaj to samo. W nocy aż spać nie mogłam.Ja tez po ciężkiej nocy na dodatek boli mnie głowa i chce mu się rzygac..
reklama
Podziel się: