reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej! Wasze kciuki pomogły :) Paulinka głową w dół, waży 2800 i pokazala mi jeszcze buzię :) Moja waga nie zmieniła się od 3 tygodni i wciąż mam +7kg, ale moja kluska przytyła przez ten czas 600gram :)Zobacz załącznik 871185

Super ;) dobrze ze Paulinka jest glowa w dol!
Ja mam wizyte w przyszlym tyg, mam nadzieje ze moja tez bedzie glowka w dol.

reklama
Fajna waga
Gratulacje czyli możesz męża wykorzystać
Taaa jeśli się da [emoji23] mam nadzieję że już młody za dużo nie przytyje, główka miała dziś 34 cm

Hej! Wasze kciuki pomogły :) Paulinka głową w dół, waży 2800 i pokazala mi jeszcze buzię :) Moja waga nie zmieniła się od 3 tygodni i wciąż mam +7kg, ale moja kluska przytyła przez ten czas 600gram :)Zobacz załącznik 871185
Super że się obróciła :) i zazdroszczę wagi, u mnie już prawie 20 kg [emoji85] masakra ...

To super, ze wszystko ok! Tetaz czekamy na rozwoj wydarzen[emoji3]
Mam nadzieję że nie będziecie musiały czekać zbyt długo :D

Ostatnia edycja:
reklama
Marika gratuluję!!!
Ja już po wizycie, lekarz powiedział, że wszystko jest gotowe do porodu, główka w kanale rodnym, 2 cm rozwarxia, łożysko III stopien, mam dziś siedzieć i męczyć sutki. Bo tylko skurczy porodowych brakuje.

Ale dziś zmarł tata mojego Pawła, cały dzień załatwiania formalności, jestem zmęczona fizycznie i psychicznie [emoji17] na dodatek moja córka u taty, tęskni do mamusi a mi serce pęka :(

Do góry