reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Marika gratuluję!!!
Ja już po wizycie, lekarz powiedział, że wszystko jest gotowe do porodu, główka w kanale rodnym, 2 cm rozwarxia, łożysko III stopien, mam dziś siedzieć i męczyć sutki. Bo tylko skurczy porodowych brakuje.

Ale dziś zmarł tata mojego Pawła, cały dzień załatwiania formalności, jestem zmęczona fizycznie i psychicznie [emoji17] na dodatek moja córka u taty, tęskni do mamusi a mi serce pęka :(
Przykro mi bardzo z powodu smierci[emoji20]

Dobrze, ze wszystko gotowe do porodu.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze porody!
Ja dziś lecę na wizytę, zobaczymy, co tam z moją szyjeczką [emoji4][emoji848][emoji848]
Moja Młoda miała zostać na tydzień i ojca, ale zaczęła lekko kasłać i powiedziała, że chce do mamy - tatuś oczywiście od razu ją przywiózł... Mam nadzieję, że mi się nie rozchoruje....
Nie ma to jak kochany tatuś.......
Ale jakby tak o tobie pomyślał....

Marika gratuluję!!!
Ja już po wizycie, lekarz powiedział, że wszystko jest gotowe do porodu, główka w kanale rodnym, 2 cm rozwarxia, łożysko III stopien, mam dziś siedzieć i męczyć sutki. Bo tylko skurczy porodowych brakuje.

Ale dziś zmarł tata mojego Pawła, cały dzień załatwiania formalności, jestem zmęczona fizycznie i psychicznie [emoji17] na dodatek moja córka u taty, tęskni do mamusi a mi serce pęka :(
Przykro mi z powodu smierci :( wyrazy wspolczucia :(
Dobrze ze juz wszystko gotowe do porodu :*

Ja się cieszę, że jest zimno [emoji16][emoji16] wolę się ubrać w dodatkowy sweter niż nie móc nic zrobić z tym ukropem [emoji16] i maaarze by rodzić w zimniejsza pogodę ... Tak max 20 stopni [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Popieram...! Ja też narzucam sweter i jest git :) Chociaż cały czas chodzę w japonkach i z gołymi nogami ogólnie... A jutro znowu cieplej....

No ja mam takie bóle pachwin od kilku dni najgorzej w nocy jak chce się przekręcić albo nogę dźwignąć masakra ...
dobrze ze w po już wizyta ja naprawdę modlę się żeby on mi powiedział ze coś tam soe zaczyna dziać inaczej rozpłacze się mu na fotelu [emoji30]

Oooo to ja mam tak samo- i w nocy budze się chyba przy każdym obrocie.

Kochane kupywałyście te papierki na sprawdzenie czy wydzielina to wody? Jak tak to dostanę je w rossmanie czy tylko w aptece?

Jola je miała i oszukały ją 2 razy :) Pokazywały że to wody a w szpitalu po sprawdzeniu mówili że nie

Marika gratuluję!!!

A nie przywiózł Ci jej w końcu?

Marika gratuluję!!!

Tak mi przykro

Dla mnie ktg ma sens jak się czuje jakiekolwiek skurcze jak my nic nie czujemy to nie ma się co łudzić
Wiem ze są przypadki ze kobieta nie czuje a na ktg wychodzą ale to chyba jakoś słaby procent
U mnie wszystko jest prócz skurczy wiec cozzzzz nic tylko cyce masować albo cierpliwie czekać

reklama
Dla mnie ktg ma sens jak się czuje jakiekolwiek skurcze jak my nic nie czujemy to nie ma się co łudzić
Wiem ze są przypadki ze kobieta nie czuje a na ktg wychodzą ale to chyba jakoś słaby procent
U mnie wszystko jest prócz skurczy wiec cozzzzz nic tylko cyce masować albo cierpliwie czekać
Masowanie cyców pomaga? [Emoji16]

Do góry