reklama
Wiolka1980
Fanka BB :)
To bedzie nas 5 ☺jak zaczniemy rodzic to nie uwierzymy i olejemy
jedyne, ktore do lipca pociagna
Margana
Ja tak mam juz od jakiegos czasu. Dzidzie sa coraz wieksze i moze to byc juz nieprzyjembe a nawet bolesne. A macica tez reaguje napieciem na ruchy.Dziewczyny czy to normalne ze bolą mnie jej ruchy i przytym tak mam napięty strasznie brzuch
ani_anita
Nie wiem, czy to normalne, ale ja też tak mam.Dziewczyny czy to normalne ze bolą mnie jej ruchy i przytym tak mam napięty strasznie brzuch
olaaa7
My już po wizycie. Młody 3300g. główką w dół. Dostałam skierowanie do szpitala na 12 lipca czyli dzień po swoich urodzinach jednak mam nadzieję że nie dotrwam do tego czasu Łożysko już się starzeje, pokazywał mi że ma białe plamy czyli chyba 3 stopień już ma. Pessar ściągnięty. Szyjka krótsza ale nie mówił ile ma. W środku zamknięta, z zewnątrz nie wiem.
Karla88
My już po wizycie. Młody 3300g. główką w dół. Dostałam skierowanie do szpitala na 12 lipca czyli dzień po swoich urodzinach jednak mam nadzieję że nie dotrwam do tego czasu Łożysko już się starzeje, pokazywał mi że ma białe plamy czyli chyba 3 stopień już ma. Pessar ściągnięty. Szyjka krótsza ale nie mówił ile ma. W środku zamknięta, z zewnątrz nie wiem.
Fajna waga
Gratulacje czyli możesz męża wykorzystać
Margana
To super, ze wszystko ok! Tetaz czekamy na rozwoj wydarzen[emoji3]My już po wizycie. Młody 3300g. główką w dół. Dostałam skierowanie do szpitala na 12 lipca czyli dzień po swoich urodzinach jednak mam nadzieję że nie dotrwam do tego czasu Łożysko już się starzeje, pokazywał mi że ma białe plamy czyli chyba 3 stopień już ma. Pessar ściągnięty. Szyjka krótsza ale nie mówił ile ma. W środku zamknięta, z zewnątrz nie wiem.
reklama
Margana
Super, ze sie obrocila! Ale dlugo trzymala Cie w niepewnosci[emoji5]Hej! Wasze kciuki pomogły Paulinka głową w dół, waży 2800 i pokazala mi jeszcze buzię Moja waga nie zmieniła się od 3 tygodni i wciąż mam +7kg, ale moja kluska przytyła przez ten czas 600gram Zobacz załącznik 871185
Podziel się: