reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jaka u mnie pogoda okropna od tygodnia :/ nie dość że chłodno to jeszcze mokro :( zastanawiam się czy nie dorzucić jednak do torby skarpetek i coś cieplejszego dla małego.
U mnie to samo od ponad tygodnia. Mac 15 stopni. Ale codziennie pada a dzisiaj burza doszla. I ma tak byc do przyszlej srody wiec chcialabym do tego czasu urodzic[emoji12]

reklama
Obawiam się, że to nie będzie wielką trójka a minimum wielka piątka... Razem ze mną [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, coraz wiecej nas sie robi[emoji6] Ciebie tez mecza rozne objawy?

Jaka u mnie pogoda okropna od tygodnia :/ nie dość że chłodno to jeszcze mokro :( zastanawiam się czy nie dorzucić jednak do torby skarpetek i coś cieplejszego dla małego.
U mnie tez zesko i deszczowo, ale cieplo. Mysle, ze w szpitalu i tak bedzie goraco, ale w sumie skarpetki dizo miejsca nie zajmuja[emoji3]

Jaka u mnie pogoda okropna od tygodnia :/ nie dość że chłodno to jeszcze mokro [emoji20] zastanawiam się czy nie dorzucić jednak do torby skarpetek i coś cieplejszego dla małego.

Ola od sb ma być znów 26-27 stopni u nas
Woec wraca lato
Chyba ze będziesz rodzic jutro bo faktycznie pogoda do dupy zimno

reklama
Do góry