reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Już od jakiś dwóch dni mam dosyć mocne skurcze przepowiadające , lecz dzisiaj mam ich już na prawdę dużo i dosyć mocne lecz absolutnie nie są jeszcze regularne a najczęściej są gdy siedzę, gdy leżę nic mnie nie łapie, lecz tak czy siak myślę, że się rozkręca i zaczynam się mega bać, z córką z takimi skurczami chodziłam dwa dni. Termin mam na 1 lipca z miesiączki a z pierwszego usg termin miałam na wczoraj.
To trzymam kciuki za dobry rozwoj wydarzen[emoji3]

reklama
To moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas, tylko jeśli będzie taka potrzeba, to wtedy (a na już zawsze można sobie poradzić choćby ręcznikiem..)
Podobno łatwiej się oddycha z główka do góry :) ja dostałam od siostry, ale sama z siebie bym pewnie też nie kupiła na zaś

f2w39n7303c24ozn.png

Nie wiem główka raczej już chyba tak nie rośnie intensywnie
Pamiętaj dużo zależy od twojej współpracy z położna jak będziesz jej słuchać odpowiednio przec to tez można urodzić bez nacięcia nawet jak główka jest większa

Już od jakiś dwóch dni mam dosyć mocne skurcze przepowiadające , lecz dzisiaj mam ich już na prawdę dużo i dosyć mocne lecz absolutnie nie są jeszcze regularne a najczęściej są gdy siedzę, gdy leżę nic mnie nie łapie, lecz tak czy siak myślę, że się rozkręca i zaczynam się mega bać, z córką z takimi skurczami chodziłam dwa dni. Termin mam na 1 lipca z miesiączki a z pierwszego usg termin miałam na wczoraj.
Trzymam mocno kciuki:)daj znać czy noc przebiegła jednak spokojnie

reklama
To już niedługo [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry