reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już od jakiś dwóch dni mam dosyć mocne skurcze przepowiadające , lecz dzisiaj mam ich już na prawdę dużo i dosyć mocne lecz absolutnie nie są jeszcze regularne a najczęściej są gdy siedzę, gdy leżę nic mnie nie łapie, lecz tak czy siak myślę, że się rozkręca i zaczynam się mega bać, z córką z takimi skurczami chodziłam dwa dni. Termin mam na 1 lipca z miesiączki a z pierwszego usg termin miałam na wczoraj.
To trzymam kciuki za dobry rozwoj wydarzen[emoji3]

reklama
To moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas, tylko jeśli będzie taka potrzeba, to wtedy (a na już zawsze można sobie poradzić choćby ręcznikiem..)
Podobno łatwiej się oddycha z główka do góry :) ja dostałam od siostry, ale sama z siebie bym pewnie też nie kupiła na zaś

f2w39n7303c24ozn.png

Nie wiem główka raczej już chyba tak nie rośnie intensywnie
Pamiętaj dużo zależy od twojej współpracy z położna jak będziesz jej słuchać odpowiednio przec to tez można urodzić bez nacięcia nawet jak główka jest większa

Już od jakiś dwóch dni mam dosyć mocne skurcze przepowiadające , lecz dzisiaj mam ich już na prawdę dużo i dosyć mocne lecz absolutnie nie są jeszcze regularne a najczęściej są gdy siedzę, gdy leżę nic mnie nie łapie, lecz tak czy siak myślę, że się rozkręca i zaczynam się mega bać, z córką z takimi skurczami chodziłam dwa dni. Termin mam na 1 lipca z miesiączki a z pierwszego usg termin miałam na wczoraj.
Trzymam mocno kciuki:)daj znać czy noc przebiegła jednak spokojnie

reklama
To już niedługo [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry