reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

hej,
Jestem tak zła, że mnie trafi zaraz więc wybaczcie, że nie nadrobię. Mieliśmy jechać przez południe, płytkarz późno przyjechał i jesteśmy w czarnej dup...aż mi się jechać odechciało gdziekolwiek :(

miałyście dwa razy robione HIV? Bo w wykazie co potrzebne do przyjęcia, jest HIV z III trymestru. Lekarka powiedziała, że nie wypisze, bo bezsensu dwa razy robić.
Szczerze Wam powiem tak mnie drażni ta moja lekarka, że cieszę się, że ciąża się kończy :( mam nadzieję, że w 36tc nie będzie w razie czego miała problemów ze skierowaniem na cc a nie karze czekać następnych 2 tygodni do następnej wizyty. Bo ona ma ze wszystkim problem jakby to ona ze swoich pieniędzy płaciła :(
Ja mialam tylko raz Hiv na poczatku. Nic mi lekarz mie mowil, ze trzeba jeszcze raz.

reklama
Sprawdzałam w laboratorium i kosztuje 55 zł HIV i nie wiem czy robić czy nie, bo z I trymestru mam. Jeszcze komentarz lekarki- jeśli pani partnera w ciąży zmieniła to wypisze a tak to bezsensu.
Mogą mnie nie przyjąć do szpitala nie mając aktualnego badania?
Niemoga nie przyjac rodzacej[emoji3]

My nadal w dwupaku, wczoraj zawitalam na IP o 17, o 24 mnie zbadano potwierdzono, ze nieprawidłowe przepływy i rozwarcie na 3 palce. Od północy na porodówce z zapisem ktg i dziś usg było, gdzie twierdzą ze przepływy są dobre wiec jadę na patologie ciąży...
Ech, mogliby się zdecydować....

Może jeszcze nie było wyniku przy wypisie? Zadzwoń i się dowiedz, czasem jak nie ma oryginału GBS to podają profilaktycznie antybiotyk.
Wydaje mi się że wynik był bo spędziłam tam 9 dni. Wyszło mi z wymazu że mam grzyba i teraz nie wiem czy to znaczy że gbs wyszedł dodatki?

A materacyk w wózku prostokątny czy owalny?
Jak dam radę, to może w piątek uszyję ;)
Materacyk wydaje mi się że jest prostokątny z zaokrąglonymi rogami :)

hej,
Jestem tak zła, że mnie trafi zaraz więc wybaczcie, że nie nadrobię. Mieliśmy jechać przez południe, płytkarz późno przyjechał i jesteśmy w czarnej dup...aż mi się jechać odechciało gdziekolwiek :(

miałyście dwa razy robione HIV? Bo w wykazie co potrzebne do przyjęcia, jest HIV z III trymestru. Lekarka powiedziała, że nie wypisze, bo bezsensu dwa razy robić.
Szczerze Wam powiem tak mnie drażni ta moja lekarka, że cieszę się, że ciąża się kończy :( mam nadzieję, że w 36tc nie będzie w razie czego miała problemów ze skierowaniem na cc a nie karze czekać następnych 2 tygodni do następnej wizyty. Bo ona ma ze wszystkim problem jakby to ona ze swoich pieniędzy płaciła :(
Tak, miałam robione 2x...

Wydaje mi się że wynik był bo spędziłam tam 9 dni. Wyszło mi z wymazu że mam grzyba i teraz nie wiem czy to znaczy że gbs wyszedł dodatki?

Materacyk wydaje mi się że jest prostokątny z zaokrąglonymi rogami :)
Na grzyba to inny wymaz niz na gbs. A pobierali Ci dwa wymazy? Bo moze gbs nie pobrali?

reklama
Do góry