reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No właśnie pobrali raz tylko. Było wpisane w zleceniach gbs... No chyba że go nie zrobili :/ muszę zapytać we wtorek gina.
Wiesz co nie wiem dokladnie, ale wydaje mi sie, ze kazde badanie powinno byc na osobna wymazowke pobrane. Dowiedz sie, bo sie okaxe, ze nie bedziesz miala wyniku do porodu.

Dzisiaj zaczelam 36 tydz i doczytalam ze warto masowac oliwka kroczei przypilnoeac cwiczenia miesni kegla i musze dopakowac torbe dxisiaj mi wyobraznia podowiedziala niezla wizje .bo o dzwiwo maz ma dalej ochote na sex ja roznie bo hormony .ze w trakcie zblizenia maz zacznie krzyczec ze czuje głowke ,wpakuje mnie do auta i zawiezie na porodowkd
Ale z cb farciara mój mi od 4 tyhodni odmawia bo dziecko duże i może mu krzywda zrobić albo w trakcue zaczne rodzic ostatnio mówił że niby coś czuję tak Tym się speszyl ze do wrzesnia mnie nie dotknie i dam nie daje się dotknąć [emoji1] dosłownie i mówi że przyjemność musi być dla dwoje A moje libido sięga miliona

O kurcze, myslalam, ze juz jestes po[emoji53] Trzymam kciuki zeby szybko sie rozwinela akcja! A jak sie czujesz? Masz skurcze?

Tak pojawiają się skurcze czasem:) chcą chyba wytrzymać jeszcze te 5 dni do odnoszonej ciąży - zobaczymy ile faktycznie poleze. Wystraszyłam się bo wczoraj dwoje lekarzy wpisało ze przepływy złe i centralizacja krążenia u maluszka i wskazanie do wywołania porodu a dziś inny lekarz twierdzi ze czekamy bo dziś przepływy ok :/

Mycie okien i wycieranie kurzy na wysokich półkach. Tak słyszałam ale czy to prawda to dopiero będę sprawdzała za 2 tygodnie :p

Nie wiem na kogo to działa bo ja myje okna, sprzątam myje chatę chodzę po schodach nosze reklamówki nie oszczędzam się i nic na mnie nie działa szyjka 3 cm miała na wizycie dziecko wysoko było .. wiec ja przestałam wierzyć w takie rzeczy

Mysle ze szybciej zadziała to na kogos kto ma już słaba szyjkę , miekka lub mega skrócona

Nie wiem na kogo to działa bo ja myje okna, sprzątam myje chatę chodzę po schodach nosze reklamówki nie oszczędzam się i nic na mnie nie działa szyjka 3 cm miała na wizycie dziecko wysoko było .. wiec ja przestałam wierzyć w takie rzeczy

Mysle ze szybciej zadziała to na kogos kto ma już słaba szyjkę , miekka lub mega skrócona
Albo na kogoś, kto przez ponad pół roku musiał się "oszczędzać".. [emoji6]

Co do upadku to [emoji33][emoji33][emoji33]
Ja bym chyba pojechała na IP.... [emoji15]

Jak po mojej glebie dzwoniłam do lekarza, to mówił, że nie trzeba od razu biec do szpitala tylko obserwować czy dziecko się rusza i czy coś nie boli.

Tak pojawiają się skurcze czasem:) chcą chyba wytrzymać jeszcze te 5 dni do odnoszonej ciąży - zobaczymy ile faktycznie poleze. Wystraszyłam się bo wczoraj dwoje lekarzy wpisało ze przepływy złe i centralizacja krążenia u maluszka i wskazanie do wywołania porodu a dziś inny lekarz twierdzi ze czekamy bo dziś przepływy ok :/
Kurcze, no mogliby sie zdecydowac co do tych przeplywow. To jednak istotna spraea[emoji53]

reklama

Ale mały się rusza a upadek był na bok
Jeselido wieczora będzie bolec albo ruchy będą mniejsze to pojadę a teraz nawet się nie wkurzam leżę

Do góry