@Sprightly88 jak tam? Mam nadzieję, że tulisz już maleństwo
reklama
Dzisiaj zaczelam 36 tydz i doczytalam ze warto masowac oliwka kroczei przypilnoeac cwiczenia miesni kegla i musze dopakowac torbe dxisiaj mi wyobraznia podowiedziala niezla wizje .bo o dzwiwo maz ma dalej ochote na sex ja roznie bo hormony .ze w trakcie zblizenia maz zacznie krzyczec ze czuje głowke ,wpakuje mnie do auta i zawiezie na porodowkd
ani_anita
Fanka BB :)
Może jeszcze nie było wyniku przy wypisie? Zadzwoń i się dowiedz, czasem jak nie ma oryginału GBS to podają profilaktycznie antybiotyk.No właśnie nie ma. Jest tylko mocz i morfologia.
malina_11
Lepiej zadzwoń i się upewnij żeby nie było problemu [emoji849]A ja się zastanawiam bo miałam pobierany w szpitalu ale nie dostałam wyniku :/ mam nadzieję że jak przyjadę rodzić to nie będzie jakiejś szopki że nie go mają. Myślałam że wpiszą w kartę ciąży ale tam też nie ma.
Sprightly88
My nadal w dwupaku, wczoraj zawitalam na IP o 17, o 24 mnie zbadano potwierdzono, ze nieprawidłowe przepływy i rozwarcie na 3 palce. Od północy na porodówce z zapisem ktg i dziś usg było, gdzie twierdzą ze przepływy są dobre wiec jadę na patologie ciąży...
Też chętnie się dowiem ale skuteczny jest silny masaż sutków, mi od razu brzuch się cały napina i wyhodowałam dziś skurcz do 80 i do 100Ja już po przedstawieniu w przedszkolu córci. Mogę rodzić [emoji16][emoji16][emoji16] jakie znacie sposoby na przyspieszenie porodu poza seksem?
reklama
Karoolka
Tylko mnie skutki tak cholernie bolą jak je dotykam... [emoji52]Też chętnie się dowiem ale skuteczny jest silny masaż sutków, mi od razu brzuch się cały napina i wyhodowałam dziś skurcz do 80 i do 100
Podziel się: