reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny w nocy miałam 2 silne skurcze które po chwili przeszły czuje jak mała mi naciska główką ze ledwo do toalety zdarzę jak sie schylam czuje mocny ucisk na dół brzucha trochę sie boję bo dopiero skończyłam 36 tydz

Karla upadłaś??? Nic mi się nie wyświetla....

Ale z cb farciara mój mi od 4 tyhodni odmawia bo dziecko duże i może mu krzywda zrobić albo w trakcue zaczne rodzic ostatnio mówił że niby coś czuję tak Tym się speszyl ze do wrzesnia mnie nie dotknie i dam nie daje się dotknąć [emoji1] dosłownie i mówi że przyjemność musi być dla dwoje A moje libido sięga miliona

Haahahahaha zaszantażuj że wykorzystasz listonosza ;) :D

Na grzyba to inny wymaz niz na gbs. A pobierali Ci dwa wymazy? Bo moze gbs nie pobrali?

ja mialam pobierany raz wymaz zeby potwierdzic infekcje grzybicza i przy okazji wyszlo gbs dodatni. takze nie musialam miec dwa razy nic pobierane, wzieli raz i na wyniku bylo wypisane wszyatko co we mnie siedzi

Dziewczyny w nocy miałam 2 silne skurcze które po chwili przeszły czuje jak mała mi naciska główką ze ledwo do toalety zdarzę jak sie schylam czuje mocny ucisk na dół brzucha trochę sie boję bo dopiero skończyłam 36 tydz
Skonczony 36tc to nie jest zle. Poza tym takie objawy moga trwac nawet miesiac[emoji6] Choc u kazdej moze byc roznie. Moze jak sie martwisz to poodpoczywaj jeszcze ten tydzien.

reklama
Do góry