reklama
paulina1994
Fanka BB :)
straszne i to bardzo ja tak się martwię o mojego groszka, że szok oby tam sobie siedział do końca !Dobra dobra. Ale przynajmniej póki co nie chce mi się spac. Zapewne to kwestia paru godzin.
Dziewczyny ale na czerwcówkach jest przesiew. Siodma dziewczyna sie z nimi żegna. Straszne :-(
Onaszczesliwa2018
Niestety.. smutne ale prawdziwe....
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bardzo normalnie jak poczytałam znów tak trochę takich rzeczy to normalnie wszystko wróciło i jakis mega smutek mnie opanował
Do mnie mimo wszystko co jakiś czas to wraca.. Ale ta ciąża ma trwać do końca!!!Bardzo normalnie jak poczytałam znów tak trochę takich rzeczy to normalnie wszystko wróciło i jakis mega smutek mnie opanował
27.06.17 Anastazja [*]
paulina1994
superLaski dostałam umowę na czas nieokreślony!
Onaszczesliwa2018
Do mnie mimo wszystko co jakiś czas to wraca.. Ale ta ciąża ma trwać do końca!!!
27.06.17 Anastazja [*]
Ja też niema dnia oczywiscie żebym o tym nie myślała, ale dziś po tych wpisach jakoś tak aż na maxa. Tym razem musimy dotrwać masz rację niema innej opcji w ogóle.
Dorotea.
Poronienia na tym etapie to statystka - około 18 procent ciąż jest poranianych. Czyli co 5 kobieta tego doświadcza.
Na sierpniówkach 2017 byłam jedyna z moją tragedią - ale też moja przypadłość dotyka tylko 1% ciężarnych rocznie w PL.
Jak już pisałam, cieszę się z każdego dnia trwania tej ciąży i się nie nakręcam niepotrzebnie....
Na sierpniówkach 2017 byłam jedyna z moją tragedią - ale też moja przypadłość dotyka tylko 1% ciężarnych rocznie w PL.
Jak już pisałam, cieszę się z każdego dnia trwania tej ciąży i się nie nakręcam niepotrzebnie....
paulina1994
mi wychodzi chłopiec
reklama
paulina1994
Gratulacje !
Podziel się: