reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dobra dobra. Ale przynajmniej póki co nie chce mi się spac. Zapewne to kwestia paru godzin.

Dziewczyny ale na czerwcówkach jest przesiew. Siodma dziewczyna sie z nimi żegna. Straszne :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
straszne i to bardzo :( ja tak się martwię o mojego groszka, że szok :( oby tam sobie siedział do końca !

Do mnie mimo wszystko co jakiś czas to wraca.. Ale ta ciąża ma trwać do końca!!!

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja też niema dnia oczywiscie żebym o tym nie myślała, ale dziś po tych wpisach jakoś tak aż na maxa. Tym razem musimy dotrwać masz rację niema innej opcji w ogóle. :)

Poronienia na tym etapie to statystka - około 18 procent ciąż jest poranianych. Czyli co 5 kobieta tego doświadcza.
Na sierpniówkach 2017 byłam jedyna z moją tragedią - ale też moja przypadłość dotyka tylko 1% ciężarnych rocznie w PL.
Jak już pisałam, cieszę się z każdego dnia trwania tej ciąży i się nie nakręcam niepotrzebnie....

reklama
Do góry