reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1511959030-31edd71366835d13-aaaaaa.jpeg
mój rodzynek termin 29.07 5t3d

reklama
redavecad a ile masz j z dzieci? I czy wszystkie twoje ciążę były z pasem, moja to druga ciąża a w pierwszej miałam krążek od 19 tyg a urodziłam 35/36 nie dało rady dużej przytrzymać

Mój wtorki i czwartki, a akurat 3 wizyta wypadnie mi tym tygodniu świątecznym i zastanawiam się czy w czwartek po świętach będzie przyjmował, mam nadzieję :) Swoją drogą to wolałabym, żeby udało się tą wizytę załatwić jeszcze przed świętami :)
Dziewczyny czujecie to, najpiękniejsze święta [emoji173] przynajmniej dla mnie ale myślę, że dla Was też :)
Oj dla nas to samo [emoji4] mimo że rodzinnie jak zawsze to z moim cudownym facetem 2 święta razem i z naszym maleństwem w brzuszku to najlepsze święta jakie spędzę [emoji7][emoji7][emoji7]

w57vpc0z8kh81mb5.png

Oby, nigdzie nie ma takiego pecha jak u czerwcówek :-( przesledzilam wiekszosc wątków i tam sporadycznie się poronienia pojawialy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
A mnie się wydaje że też są tylko niekoniecznie się tym dzieła. Poprostu przestają się udzielać. Moja znajoma z styczniowek miała mieć też kolejne w lipcu jak my teraz i dupa. Zresztą sporo mam zaczyna się udzielać na forach po 13-14 tyg.

reklama
Do góry