reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry kochane! Już prawie 11 ale ja przynajmniej wyspana [emoji23] wezmę się chyba dziś za jakieś bułeczki bo ochotę mam straszną [emoji4] rano obudziło mnie takie ściskanie w podbrzuszu, to mogły być skurcze? Bolesne ale po jakimś czasie puściło..
Miłego dnia kochane [emoji8]Zobacz załącznik 867821
No najprawdopodobniej to były skurcze [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] ale dobrze że przeszły:)

reklama
Dzień dobry kochane! Już prawie 11 ale ja przynajmniej wyspana [emoji23] wezmę się chyba dziś za jakieś bułeczki bo ochotę mam straszną [emoji4] rano obudziło mnie takie ściskanie w podbrzuszu, to mogły być skurcze? Bolesne ale po jakimś czasie puściło..
Miłego dnia kochane [emoji8]Zobacz załącznik 867821
Gratuluje 38tc!

Witajcie[emoji4]
Widze, ze bole i skurcze sie juz u wszystkich zaczynaja. Mnie tez boli brzuch odkad wstalam tak, ze sie ruszyc nie moge. Mam nadzieje, ze zaraz przejdzie.

reklama
Do góry