reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No teraz już ma pozwolenie od matki. Bo już na prawdę ciężko, każdy krok to ból w kroczu i pachwinach. Jutro myję okna, a dziś jem ananasa! :D
hm nie wiedzialam ,ze ma tak dzialac ananas ... jadlam pare dni temu moze jak bym wiedziala ,to bym urodzila?:D
okna mam brudne za to ! pralam zaslony wszystkie latalam po drabinie ale okna zostawilam bo padalo ;) po schodach zawsze latalam wiec niema na co liczyc ;)

reklama
hm nie wiedzialam ,ze ma tak dzialac ananas ... jadlam pare dni temu moze jak bym wiedziala ,to bym urodzila?:D
okna mam brudne za to ! pralam zaslony wszystkie latalam po drabinie ale okna zostawilam bo padalo ;) po schodach zawsze latalam wiec niema na co liczyc ;)
No widzisz! Teraz jak już wiesz i zjesz ananasa to urodzisz na bank :D

A czas dla męża to kiedy [emoji16]
Nie wiem, bo nie chce mi się rozbierać a potem ubierac i się pocić w międzyczasie :D

Tutaj u mnie polecają ostre curry zjeść, podobno tez pomaga :)
Jutro na kolację zamówimy coś mega ostrego, ale najpierw okna i ananas :D

Ja właśnie szykuje sie na festyn, rozpoczęcie wakacji, synek ma startować w biegach :) wlasnie spi "ładuje sie" :D
Wkoncu wyjde na więcej niż chwilkę do ludzi :D a w poniedziałek wizyta

No widzisz! Teraz jak już wiesz i zjesz ananasa to urodzisz na bank :D

Nie wiem, bo nie chce mi się rozbierać a potem ubierac i się pocić w międzyczasie :D

Jutro na kolację zamówimy coś mega ostrego, ale najpierw okna i ananas :D
Haha Jola, ubierac i rozbierac[emoji23] Ja tam czekam na to jak na nagrode za ta ciaze[emoji6] Tylko tego pocenia sie troche obawiam[emoji6]

reklama
Jola jak poczujesz potrzebe prysznica wykorzystaj meza ....juz i tak sie trzeba rozebrac a spocona jestes... wczesniej umyj okna , potem zjedz ananasa z curry, popij lisciami z malin potem olejek rycynowy, potem dzwon po mnie i Karle i lecimy w pole ....
Hahaha, ale plan[emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry