reklama
Karoolka
Fanka BB :)
Witam się po nieprzespanej nocy [emoji3] o 2 obudził mnie ból brzucha jak na okres, trochę twardniał mi brzuch i miałam mdłości. Myślałam, że zaczyna się, ale wzięłam nospe i zasnęłam [emoji39] tak więc nadal w dwupaku. Ale teraz Zuzia ma zakaz wychodzenia, bo już w środę akademia w przedszkolu [emoji3] wczoraj kupiłam liście malin, dziś zaczynam pić.
Gratulacje.Bezsennie witam się w rozpoczętym 38 tygodniu!
Gin mówił, że jak będę na ktg, to już się dowiem, bo w tej kwestii szpitale mogą mieć własne procedury...A mówiła Ci kiedy ewentualnie się zgłaszać do szpitala? W dniu terminu z Om, czy jest jakaś określona liczba dni po terminie?
(nie przewidział tylko, że szpital, w którym chcę rodzić w ogóle nie robi ktg "ot tak", tzn przyjechali na ktg = przyjęcie na oddział i minimum 1 noc w szpitalu...)
Szukam właśnie, gdzie koło mojego zadupia można normalnie zrobić ktg, choćby prywatnie.....
redavecad
U nas na Podhalu też nie praktykuje się ktg. Najbliżej w Krakowie. Moja lekarka od 2 lipca jest na urlopie więc też zostaje bez lekarza.Gin mówił, że jak będę na ktg, to już się dowiem, bo w tej kwestii szpitale mogą mieć własne procedury...
(nie przewidział tylko, że szpital, w którym chcę rodzić w ogóle nie robi ktg "ot tak", tzn przyjechali na ktg = przyjęcie na oddział i minimum 1 noc w szpitalu...)
Szukam właśnie, gdzie koło mojego zadupia można normalnie zrobić ktg, choćby prywatnie.....
Wronka199
Witam weekendowo!!
Ja wczoraj po meczu walczyłam z bolami ale na szczęście przeszly bo myślałam ze juz sie zaczyna.
Tym bardziej ze mialam dziwny bol krocza az maz chcial sprawdzać czy rozwarcie sie robi haha[emoji23][emoji23]
Dzisiaj juz lepiej na szczęście. Zaraz na zakupy a pozniej placki po węgiersku[emoji7][emoji7]
Oby przetrwac weekend!
Ja wczoraj po meczu walczyłam z bolami ale na szczęście przeszly bo myślałam ze juz sie zaczyna.
Tym bardziej ze mialam dziwny bol krocza az maz chcial sprawdzać czy rozwarcie sie robi haha[emoji23][emoji23]
Dzisiaj juz lepiej na szczęście. Zaraz na zakupy a pozniej placki po węgiersku[emoji7][emoji7]
Oby przetrwac weekend!
Dorotea.
U nas na Podhalu też nie praktykuje się ktg. Najbliżej w Krakowie. Moja lekarka od 2 lipca jest na urlopie więc też zostaje bez lekarza.
U mnie też nie ma ktg w standardzie, muszą być wskazania. U mnie przez podejrzenie hipotrofii aż do porodu raz w tygodniu mam usg z dopplerem w szpitalu, w którym chce rodzic i wykonuje je mój lekarz prowadzący. A samo ktg pewnie dopiero przy porodzie podłącza.
reklama
malina_11
Dzień dobry kochane! Już prawie 11 ale ja przynajmniej wyspana [emoji23] wezmę się chyba dziś za jakieś bułeczki bo ochotę mam straszną [emoji4] rano obudziło mnie takie ściskanie w podbrzuszu, to mogły być skurcze? Bolesne ale po jakimś czasie puściło..
Miłego dnia kochane [emoji8]
Miłego dnia kochane [emoji8]
Załączniki
Podziel się: