reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wiesz co jakiś czas temu zbyt ciepło się ubrałam w drodze do pracy, miałam na sobie spodnie z wysoką gumką. w Prawdzie mały kopał, ale naczytałam sie o konsekwencjach przegrzewania i teraz się martwię. Obecnie chodze już w samych sukienkach, ale wtedy jeszcze pracowałam i do pracy zakladalam własnie te spodnie.
Spokojnie :) nasz organizm ma temperaturę 36.6 więc dziecko u nas w brzuchu jest przyzwyczajone do upałów [emoji16]

Teraz ok ale było źle. W trakcie puścilo mi znieczulenie i czułam wszystko. Musieli mnie szybko uśpić. Podobno miałam tragedię w brzuchu po poprzednich cesarkach. Lekarz powiedział że następnej nie przetrwam
O Jezu niewiedzialam że tak może być [emoji33]. To już jesteście szczęśliwe że po co? Najważniejsze że wszystko dobrze się skonczylo

Dzień dobry!

Wow, mamy kolejnego maluszka!! @Galadriela piękna córeczka, gratuluję Wam! Chociaż szczegóły trochę dramatyczne :o

Byłam na wyprzedażach w outlecie, kupiłam stanik do karmienia i 2 deski do krojenia w DUKA :D No rewelacja ;)

Świętej pamięci babcia mojego męża zaprosiła wszystkich z wyjątkiem nas na obiad na odpust jak młody miał miesiąc, bo był jeszcze nieochrzczony. [emoji23]

Urocza kobieta :D

ręczniki i pieluchy prasowałyście ?

Ja prasuję wszystko... :unsure:

Bezpośrednio z rybnika na Warszawę centralna intercity poważnie zastanawiam się żeby zrobić sobie wycieczkę i wrócić wieczorem
Tylko cena 144,00 w jedna str

Właśnie, pociągi nie są takie tanie... ale zapraszamy Cię w takim razie na kawę! :tak::-) :):-) :)

Juz po wizycie. Maly wazy 2600 z groszem takze idealnie za to matka 99 kg... Wtf!!!!mam odstawić luteine tylko dostalam tabletki na obrzeki i jakis stan zapalny mi się zrobil w pochwie stad te uplawy. Maly juz bardzo nisko szyjka niecale 0.5 cm ... Lekarz twierdzi ze do konca mca na pewno urodze

O kurde, następna! @Jola92, @Darka83 spadacie z pudła :D

Ja wczoraj mialam takie zalamanie a dzisiaj standardowo adhd..
Ja jutro makaronik ze szpinakiem a w. Sobote planuje placki po wegiersku. Miesko zakupilam ziemniaki tez [emoji23]

O matko mi się w ogóle nie chce ostatnio gotować.. dla mnie samej wystarczyłaby fasolka szparagowa + jajko..

za tydzień idziemy na wesele, a ja nie mam w czym i jestem załamana :(

podoba Wam się któraś?
Link do: SUKIENKA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA SOFIA 40 L
Link do: SUKIENKA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA ALICJA 40 L

Obie fajne, ale mi się bardziej podoba pierwsza. Chociaż tak jak piszą dziewczyny zależy też która będzie bardziej pasowała do figury.

reklama
Do góry