reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziś oglądałam pociąg intercity odemnie do was 3,5 godz na Warszawę centralna
Mam taka ochotę wsiąść i przyjechać chociaż na jeden dzień
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]

Szczególnie ze złote tarasy gdzie była propozycja tej kawki są przy samym dworcu centralnym :D na dobra sprawę Karla to wiesz nie jest tak długo 3 godzinki ;p my tu po mieście możemy nawet godzinę jechać na ta kawkę jak będzie korek :D

reklama
O kur niestrasz [emoji33]

Wiesz co to chyba ekstremalny przypadek
Nie wiem jak można przegapić bol czy skurcz noe wiem jak ona to zrobiła albo miała a nie powiedziała bo nie wiedziała wkoncu pierwsze dziecko to człowiek nie wie jak to wyglada

Przy następnym jest inne podejście przynajmniej ja tak mam

Wiesz co to chyba ekstremalny przypadek
Nie wiem jak można przegapić bol czy skurcz noe wiem jak ona to zrobiła albo miała a nie powiedziała bo nie wiedziała wkoncu pierwsze dziecko to człowiek nie wie jak to wyglada

Przy następnym jest inne podejście przynajmniej ja tak mam
No mam nadzieję , że żadnej z nas się to nieprzytrafi [emoji33]

A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]
Ja od siebie mam Pendolino. Niecale 5 godzin i jestem z Wami. A że wariat ze mnie jak z @Karla88 to może być różnie [emoji23][emoji23][emoji23]najwyżej urodze po drodze. Moze bede miala wtedy zniżki na Pendolino [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Widziałam wiele tych literek i te są naprawdę pięknie zrobione [emoji16] no i dobór kolorów piekny. Z jakiej strony? [emoji16]
Dzidziusiowo.com :) Polecam, jestem zadowolona

Będziemy czekały!

Gdzie zamówiłaś???? I jaki koszt? Szukałam dla Maksia
Dzidziusiowo.com Za 4 literki zapłaciłam 60 zł. Masz mnóstwo wzorów i kolorów do wyboru, ja właśnie sama komponowałam. Ale mają tez parę gotowych ładnie wyglądających ze sobą, wtedy tylko piszesz jakie literki chcesz :) Możesz wybrac tez rozmiar i poprosić o wykonanie na girlandzie, tak jak ja bo nie chciałam każdej literki wieszać osobno. :)

Do góry