No właśnie znając te realia to szpital jest dla mnie zawsze ostatecznością , bo u mnie w szpitalu to więcej jest czekania w poczekalni i stresowania się niż to wszystko jest warte, więc zobaczę co jutro powie gin i jeśli i ona każe to wtedy pojadę do tego szpitala.Ja bym poczekała do jutra bo jak gin będzie kazał na szpital to pojedziesz jutro a przynajmniej się skonsultujesz z nim a dziś pojedziesz na szpital zostaniesz i znając realia nic od razu ci nie powiedzą z szczegółów
reklama
malina_11
Fanka BB :)
Oooo jeju wieki nie jadłam [emoji23] ja dziś musiałam pączusia wszamać av nawet dwa bo ochoty nabrałam [emoji16]Gotuje spaghetti już dwa dni za mną chodziło ;D
Onaszczesliwa2018
Buahaha Malina na bogato [emoji2]Oooo jeju wieki nie jadłam [emoji23] ja dziś musiałam pączusia wszamać av nawet dwa bo ochoty nabrałam [emoji16]
Agatka29
Zapraszam duzo tego narobiłam ,mnie się ulewa ;D tak się najadłamOooo jeju wieki nie jadłam [emoji23] ja dziś musiałam pączusia wszamać av nawet dwa bo ochoty nabrałam [emoji16]
malina_11
Śmiej się śmiej a nadal mam ochotę na jakąś bułkę z serem albo coś takiego [emoji16] omomom [emoji23]Buahaha Malina na bogato [emoji2]
Onaszczesliwa2018
Haha to sobie zrób[emoji16] na zdrówkoŚmiej się śmiej a nadal mam ochotę na jakąś bułkę z serem albo coś takiego [emoji16] omomom [emoji23]
malina_11
I właśnie tu jest problem! Bo za cholerne mi się nie chce [emoji58]Haha to sobie zrób[emoji16] na zdrówko
Yulie
Zaangażowana w BB
Zamawialam od Swiat_dziecka. Bardzo szybka przesylka. Mega pozytyw ode mnie. Ledwo co kupilam na allegro, pare godzin pozniej mail, ze juz wyslane. Polecam.Kochane ile czekałyście na dostawę z apteki Gemini?
I jeszcze jedno pytanko. Zamawiałyście coś z allegro od sprzedawcy "świat dziecka"??
Załączniki
reklama
Jeśli chodzi o allegro i sprzedawcę świat dziecka (z Rzeszowa) to na zamawiałam trochę rzeczy od niego- Organizer do łóżeczka, Rożek, Prześcieradło i parę innych nie pamiętam już.. Chyba jest ok, paczki osobiście nie widziałam bo byłam już w szpitalu jak doszła, ale wszystko doszło z tego co M mówił, a na paczkę Gemini czekałam chyba 2-3 dni, zamówiłam w niedzielę i we wt chyba przyszłaKochane ile czekałyście na dostawę z apteki Gemini?
I jeszcze jedno pytanko. Zamawiałyście coś z allegro od sprzedawcy "świat dziecka"??
Podziel się: