reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej witam się w zczetym 38 !!! Hurrraaa sama nie wierzę w to !
Myślałam że się nie uda tym bardziej że pierwszy poród w 36
I z tej okazji składam dziś komodę sama ,mojego W nie ma dziś cały dzień
Będzie zaskoczony jak skończę o ile skończę bo nigdy czegos takiego nie składałam ....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ma ktoś ?
U nas dziś znowu zapowiada się upał
Gratuluje 38 tyg :) Mi jeszcze tydzien i 1 dzien brakuje :) ooo to koniecznie pochwal sie efektem jak skonczysz, no unas tez niestety upal sie zapowiada wiec nie ruszam sie z domu ...

reklama
Będzie zaskoczony jak skończę o ile skończę bo nigdy czegos takiego nie składałam ....
Ok żeby samodzielne składanie komody nie skończyło się jak u mnie :p
Jak złożysz to pochwal się :)
Ja w ramach nagrody na siedzenie w szpitalu kupiłam kosz Mojżesza [emoji16]
697366633_1_525x700_kosz-mojzesza-lowicz.jpg
IMG_20180613_072920 (1).jpg

Załączniki

• 697366633_1_525x700_kosz-mojzesza-lowicz.jpg
    697366633_1_525x700_kosz-mojzesza-lowicz.jpg
    72,3 KB · Wyświetleń: 402
  • IMG_20180613_072920 (1).jpg
    IMG_20180613_072920 (1).jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 395
Super 38 tydzień powodzenia z komoda.

W ciąży w kazdym trymestrze są inne mormy d dimerów. Jednak wizyta u lekarza prowadzącego jest wskazana. Jeden dzień różnicy tu eielkiej nie zrobi. Bardzo możliwe że zostanie włączona heparyna w zastrzyksch aby zapobiec zakrzepicy.
ja musialam w poprzedniej ciazy robic w brzuch .ja zawsze balam sie zastrzykow wiec sie najpierw naplakalam sie ale mezowi zrobic nie dalam.

a we Wrocku rzesko 16stopni apozniej 19 .wiec dzis musze wyprac i porasowac rzeczy dla Tomcia bo maja byc dwa dni przerwy w upalach

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wszystkim mamusiom i dzidziusiom [emoji4] u nas, kolo krakowa dzis chlodno dosc,jak na te upaly co byly. Zazdroszcze wam spotkania s Wawie [emoji12][emoji12]moze jest ktos z okolic Krakowa? Tez zrobimy [emoji13]za wizytujace dzis [emoji110][emoji110]Ja dzis dopiero pierwsza wizyta na szkole rodzenia [emoji23][emoji23]

reklama
ja musialam w poprzedniej ciazy robic w brzuch .ja zawsze balam sie zastrzykow wiec sie najpierw naplakalam sie ale mezowi zrobic nie dalam.
Ja robie od początku do dnia dzisiejszego. Rutyna już. Na pobraniu krwi pielegniarki się śmieją że jestem tak przyzwyczajona do igły że mnie nic nie rusza[emoji3]

Do góry