reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanie, ze względu na żylaki, które wyszły mi teraz w drugiej ciąży, ginekolog zleca mi badania D-dimerów , dwa i pół tygodnia temu robiłam i miałam 1100 , podobno w ciąży takie podwyższenie to nie tragedia, dzisiaj rano powtarzałam d-dimery i zadzwonili do mnie z lux medu, że jak najszybciej mam udać się do ginekologa bo wzrosły do 1500 , i w sumie ten telefon mnie zmartwił, czy któraś z Was ma też w ciąży problemy z tymi d-dimerami ? Wizytę u ginekologa mam pojutrze, więc wtedy zobaczę dopiero co moja lekarka na to powie .

Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj położyłam się jak człowiek spać o 23 i co? Obudziłam się po piątej... chyba się przyzwyczaiłam do małej ilości snu...

Dziewczyny mam pytanie, ze względu na żylaki, które wyszły mi teraz w drugiej ciąży, ginekolog zleca mi badania D-dimerów , dwa i pół tygodnia temu robiłam i miałam 1100 , podobno w ciąży takie podwyższenie to nie tragedia, dzisiaj rano powtarzałam d-dimery i zadzwonili do mnie z lux medu, że jak najszybciej mam udać się do ginekologa bo wzrosły do 1500 , i w sumie ten telefon mnie zmartwił, czy któraś z Was ma też w ciąży problemy z tymi d-dimerami ? Wizytę u ginekologa mam pojutrze, więc wtedy zobaczę dopiero co moja lekarka na to powie .
W ciąży w kazdym trymestrze są inne mormy d dimerów. Jednak wizyta u lekarza prowadzącego jest wskazana. Jeden dzień różnicy tu eielkiej nie zrobi. Bardzo możliwe że zostanie włączona heparyna w zastrzyksch aby zapobiec zakrzepicy.

reklama
Hej witam się w zczetym 38 !!! Hurrraaa sama nie wierzę w to !
Myślałam że się nie uda tym bardziej że pierwszy poród w 36
I z tej okazji składam dziś komodę sama ,mojego W nie ma dziś cały dzień
Będzie zaskoczony jak skończę o ile skończę bo nigdy czegos takiego nie składałam ....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ma ktoś ?
U nas dziś znowu zapowiada się upał

Do góry