reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanie, ze względu na żylaki, które wyszły mi teraz w drugiej ciąży, ginekolog zleca mi badania D-dimerów , dwa i pół tygodnia temu robiłam i miałam 1100 , podobno w ciąży takie podwyższenie to nie tragedia, dzisiaj rano powtarzałam d-dimery i zadzwonili do mnie z lux medu, że jak najszybciej mam udać się do ginekologa bo wzrosły do 1500 , i w sumie ten telefon mnie zmartwił, czy któraś z Was ma też w ciąży problemy z tymi d-dimerami ? Wizytę u ginekologa mam pojutrze, więc wtedy zobaczę dopiero co moja lekarka na to powie .

Dzień dobry dziewczyny, dzisiaj położyłam się jak człowiek spać o 23 i co? Obudziłam się po piątej... chyba się przyzwyczaiłam do małej ilości snu...

Dziewczyny mam pytanie, ze względu na żylaki, które wyszły mi teraz w drugiej ciąży, ginekolog zleca mi badania D-dimerów , dwa i pół tygodnia temu robiłam i miałam 1100 , podobno w ciąży takie podwyższenie to nie tragedia, dzisiaj rano powtarzałam d-dimery i zadzwonili do mnie z lux medu, że jak najszybciej mam udać się do ginekologa bo wzrosły do 1500 , i w sumie ten telefon mnie zmartwił, czy któraś z Was ma też w ciąży problemy z tymi d-dimerami ? Wizytę u ginekologa mam pojutrze, więc wtedy zobaczę dopiero co moja lekarka na to powie .
W ciąży w kazdym trymestrze są inne mormy d dimerów. Jednak wizyta u lekarza prowadzącego jest wskazana. Jeden dzień różnicy tu eielkiej nie zrobi. Bardzo możliwe że zostanie włączona heparyna w zastrzyksch aby zapobiec zakrzepicy.

reklama
Hej witam się w zczetym 38 !!! Hurrraaa sama nie wierzę w to !
Myślałam że się nie uda tym bardziej że pierwszy poród w 36
I z tej okazji składam dziś komodę sama ,mojego W nie ma dziś cały dzień
Będzie zaskoczony jak skończę o ile skończę bo nigdy czegos takiego nie składałam ....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ma ktoś ?
U nas dziś znowu zapowiada się upał

Do góry