SzopenaA lekarza masz z jakiego szpitala ?
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Chciałabym tak a najlepiej jakbym tak do 14 umiała spać [emoji2]No tak, jak kuz musze rano gdxies wyjsc to tez sie pozniej nie klade. A ze M mloda zawozi do przedsxkola to jak wyjda klade sie spowrotem i pol dnia mam z glowy[emoji53]
Margana
Oj ja bym mogla[emoji6] Widzisz Ty bys chciala, a ja bym wolala wczesniej wstawac. Zawsze wolumy inaczej[emoji6]Chciałabym tak a najlepiej jakbym tak do 14 umiała spać [emoji2]
Onaszczesliwa2018
O tak [emoji16]Oj ja bym mogla[emoji6] Widzisz Ty bys chciala, a ja bym wolala wczesniej wstawac. Zawsze wolumy inaczej[emoji6]
mnie własnie z dnia na dzien coraz bardziej krocze boli czasem czuję jak bym miała tam spuchniente wszystko
Mam dokładnie takie samo wrażenie, jakby ktoś uciskał, naciskał, i takie spuchnięte i obolałe...
no to jest nas dwie biedne kobitkiMam dokładnie takie samo wrażenie, jakby ktoś uciskał, naciskał, i takie spuchnięte i obolałe...
ani_anita
Nie jesteście sameno to jest nas dwie biedne kobitki
Veraska
Dokładnie, jest nas więcej ;-)Nie jesteście same
Veraska
Dziewczyny życzę udanego spotkania. Wypijcie zdrowie kawowe, herbatkę czy soczek za te które nie mogą być na spotkaniu. Z przyczyn logistycznych oczywiście.
(Ja mam 300km do Wawy, czyli 4h autem jak nie więcej.)
A dzisiaj cały dzień mam utrapienie ze zgagą plus w nocy bolał mnie brzuch z.prawej strony, tak jakby jajnik? A bolał na tyle że nie dało się spać już myslalam że na IP pojade. Ale wzięłam magnez. I usnęłam,. sama nie wiem co to bylo.
A dzisiaj cały dzień mam utrapienie ze zgagą plus w nocy bolał mnie brzuch z.prawej strony, tak jakby jajnik? A bolał na tyle że nie dało się spać już myslalam że na IP pojade. Ale wzięłam magnez. I usnęłam,. sama nie wiem co to bylo.
reklama
Margana
Dobrze, ze przeszlo!Dziewczyny życzę udanego spotkania. Wypijcie zdrowie kawowe, herbatkę czy soczek za te które nie mogą być na spotkaniu. Z przyczyn logistycznych oczywiście.
Podziel się: