reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A czemu na patologie mieliby Cie wyslac? Jabylam do samego porodu w domu. A skurcze mialam konkretne, bolesne, czasami regularne co 5 min przez godzine. Po tygodniu 1cm rozwarcia, a jeszcze 1,5tygosnia pochodzilam.
A czemu na patologie mieliby Cie wyslac? Jabylam do samego porodu w domu. A skurcze mialam konkretne, bolesne, czasami regularne co 5 min przez godzine. Po tygodniu 1cm rozwarcia, a jeszcze 1,5tygosnia pochodzilam.
A nie wiem. Ja zawsze układam czarny scenariusz. Wiem, że mam rozwarcie wewnętrzne. Zobaczymy tylko jak duże, ale to dopiero po 19 będę wiedziała.

reklama
Ja byłam w majówkach :) W kóncu wylądowałam w Wołominie, bo ciążę prowadził mi zastępca ordynatora z Wołomina. Ogólnie jak już tam byłam to bardzo chwalę, porodówkę mają super, miałam właśnie też salę z wanną, częścią dla partnera itp, tylko taki malutki detalik- nie robili znieczulenia bo nie było dostępnego anestezjologa... Ehhhh... Było minęło, tym razem musi być lepiej :)

@Aga_Mama, czekamy na wieści z porodówki w takim razie :)

Byliśmy na dość głupkowatym filie, ale było chłodno, młody szczęśliwy więc luz ;) A niebawem śmigniemy chyba spacerkiem zjeść jakąś zdechłą rybę :D Póki co siedzę w wannie z chłodną wodą i się relaksuję :tak:

Raczej że stołu operacyjnego :). Ja już po dwóch cc i do tego mała ułożona miednicowo. :p

Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/

Dziewczyny, złapałam dziś na oddziale moją ginekolog bo akurat ma dyżur i poprosiłam ją żeby sprawdziła mi Maksia czy faktycznie jest taki mały (to ona widziała jak rośnie od początku i zna jego historię rozwoju że tak to ujmę) i właśnie wracam z usg i okazuje się że Maks waży 2300 g a nie 1900g... Normalnie szlag mnie trafi ile stresu mniw to kosztowało... Sprawdziła przepływy i mówi że ok i że jak urodzę dziecko 2700 maksymalnie to będzie dobrze bo nie ma on po kim być jakiś wielki
Super! Wierzę że poczułaś ulgę :) swoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.

Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/

Super! Wierzę że poczułaś ulgę :) swoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
Ola yrzymam kciuki za domek!

Trzymam Kciuki :*

reklama
Do góry