reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, złapałam dziś na oddziale moją ginekolog bo akurat ma dyżur i poprosiłam ją żeby sprawdziła mi Maksia czy faktycznie jest taki mały (to ona widziała jak rośnie od początku i zna jego historię rozwoju że tak to ujmę) i właśnie wracam z usg i okazuje się że Maks waży 2300 g a nie 1900g... Normalnie szlag mnie trafi ile stresu mniw to kosztowało... Sprawdziła przepływy i mówi że ok i że jak urodzę dziecko 2700 maksymalnie to będzie dobrze bo nie ma on po kim być jakiś wielki
O to super coraz lepsze wiesci

Dziewczyny, złapałam dziś na oddziale moją ginekolog bo akurat ma dyżur i poprosiłam ją żeby sprawdziła mi Maksia czy faktycznie jest taki mały (to ona widziała jak rośnie od początku i zna jego historię rozwoju że tak to ujmę) i właśnie wracam z usg i okazuje się że Maks waży 2300 g a nie 1900g... Normalnie szlag mnie trafi ile stresu mniw to kosztowało... Sprawdziła przepływy i mówi że ok i że jak urodzę dziecko 2700 maksymalnie to będzie dobrze bo nie ma on po kim być jakiś wielki
To super nie potrzebny stres tylko miałaś

Dobre te memy dziewczyny :D

@kaja.m, nie wiem mówiąc szczerze jaki stary fotel, bo tak jak pisałam ja miałam salę do porodu rodzinnego- fakt, a łóżka do porodów w normalnej sali były wszystkie nowe i właśnie wyglądające bardziej jak łóżka niż fotele, które sobie wyobrażałam. Sale, łazienki, wszystko było po remoncie.

Podreptaliśmy sobie wieczorkiem na sushi, dopiero jakaś znośna temperatura się zrobiła...
dawno to bylo jakis maly pokoj z kanapa skórzana .ale jakis wysoki byl ten fotel do rodzenia

to super wieści :)

Co lekarz to opinia ... Każdy inaczej mierzy ... Teraz staraj się nie złościć (choć wiemy ile stresu mialas) tylko cieszyć z dobrych wieści żeby ciśnienie było ładne [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Tyle przez nich stresu się najadłam... Masakra.. :( a wcale tragedii nie ma :/ człowieka zastraszą niepotrzebnie... Ogromny to on nie jest ale nie waży kurde 1900g.. Jestem szczęśliwa i zła jednocześnie. Młody nieogar robił mi usg i przez niego tylko tyle stresu. Czub
Waga naszych dzieci może się różnic pół kg w każda stronę :) lekarze nie biorą odpowiedzialności jeśli im się reka "omsknie" przy usg... A stresu można się najeść...

Do góry