reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, złapałam dziś na oddziale moją ginekolog bo akurat ma dyżur i poprosiłam ją żeby sprawdziła mi Maksia czy faktycznie jest taki mały (to ona widziała jak rośnie od początku i zna jego historię rozwoju że tak to ujmę) i właśnie wracam z usg i okazuje się że Maks waży 2300 g a nie 1900g... Normalnie szlag mnie trafi ile stresu mniw to kosztowało... Sprawdziła przepływy i mówi że ok i że jak urodzę dziecko 2700 maksymalnie to będzie dobrze bo nie ma on po kim być jakiś wielki
Super [emoji106]
Oczywscie współczuję stresu, ale dobrze, że niepotrzebny...
A co do rozmiarów, to usg ma jed aj spora granice błędu, a każdy gin inaczej "łapie", a mm już ma duże znaczenie...

Najważniejsze, że Maksiu ładnie rośnie [emoji106]

Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/

Super! Wierzę że poczułaś ulgę :) swoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny właśnie był obchód, mam mieć założony pessar na 2 tygodnie tylko muszę go kupic, podobno tak jest że trzeba mieć swój, nie wnikam, tylko zastanawiam się czy można go dostać w każdej aptece i czy są jakieś rozmiary no i ile to mniej więcej kosztuje.

Dziewczyny właśnie był obchód, mam mieć założony pessar na 2 tygodnie tylko muszę go kupic, podobno tak jest że trzeba mieć swój, nie wnikam, tylko zastanawiam się czy można go dostać w każdej aptece i czy są jakieś rozmiary no i ile to mniej więcej kosztuje.
Czy tylko dla mnie zakładanie pessara w 37tc (skończony 36) jest delikatnie mówiąc trochę absurdalne?

Olka a zbadali Cię czy ta szyjka nadal w dół leci ?

reklama
Do góry