reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/

Super! Wierzę że poczułaś ulgę :) swoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
Trzymam kciuki, żeby Cię wypuścili.

reklama
Dziewczyny, złapałam dziś na oddziale moją ginekolog bo akurat ma dyżur i poprosiłam ją żeby sprawdziła mi Maksia czy faktycznie jest taki mały (to ona widziała jak rośnie od początku i zna jego historię rozwoju że tak to ujmę) i właśnie wracam z usg i okazuje się że Maks waży 2300 g a nie 1900g... Normalnie szlag mnie trafi ile stresu mniw to kosztowało... Sprawdziła przepływy i mówi że ok i że jak urodzę dziecko 2700 maksymalnie to będzie dobrze bo nie ma on po kim być jakiś wielki

U nas Staś w 35 plus 5 waży 2230 gramów, także chłopaki idą łeb w łeb ;)

Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/

Super! Wierzę że poczułaś ulgę :) swoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
Trzymam tcuki [emoji110][emoji110][emoji256]

Dzień dobry dziewczynki...!

Booooosz jak się męczylam pół nocy... gorąco, zero pozycji zdatnej do spania... W końcu zasnęłam prawie na siedząco na 4 poduszkach:eek: Całe szczęście że dzisiaj pochmurno i pada u nas, trochę odświeży się powietrze...

Raczej że stołu operacyjnego :). Ja już po dwóch cc i do tego mała ułożona miednicowo. :p

No tak, taki skrócik myślowy ;)

@olaaa7, trzymam kciuki za dobre wieści i powrót do domu- powiedz lekarzowi że koleżnaki z BB czekają na zdjęcia pokoiku! :D @Margana udanej wizyty!!

reklama
Do góry