Trzymam kciuki, żeby Cię wypuścili.Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/
Super! Wierzę że poczułaś ulgęswoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
reklama
Dorotea.
Fanka BB :)
Dziewczyny, złapałam dziś na oddziale moją ginekolog bo akurat ma dyżur i poprosiłam ją żeby sprawdziła mi Maksia czy faktycznie jest taki mały (to ona widziała jak rośnie od początku i zna jego historię rozwoju że tak to ujmę) i właśnie wracam z usg i okazuje się że Maks waży 2300 g a nie 1900g... Normalnie szlag mnie trafi ile stresu mniw to kosztowało... Sprawdziła przepływy i mówi że ok i że jak urodzę dziecko 2700 maksymalnie to będzie dobrze bo nie ma on po kim być jakiś wielki
U nas Staś w 35 plus 5 waży 2230 gramów, także chłopaki idą łeb w łeb
Renfrii
U mnie ta waga w 32tc czy to znaczy, że mały będzie duży?U nas Staś w 35 plus 5 waży 2230 gramów, także chłopaki idą łeb w łeb![]()
Dorotea.
U mnie ta waga w 32tc czy to znaczy, że mały będzie duży?
Moj synek jest monitorowany w kierunku hipotrofii, nie da się tego przełożyć na rozwój innego dziecka.
Moze Twój lekarz prowadzący by się wypowiedział na ten temat
SzczęśliwaCiężarna
Trzymam tcuki [emoji110][emoji110][emoji256]Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/
Super! Wierzę że poczułaś ulgęswoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
Trzymam kciukiWitajcie mamusie[emoji3]
Zycze wszystkim pomyslnych wiesci z wizyt i szpitalnych lozek!
Ja tez mam dzis wizyte[emoji3] Nie moge sie doczekac, bo dawno nie mialam usg. Ciekawe ile corcia wazy. I w ogole jaka tam sytuacja.
SzczęśliwaCiężarna
Będą na pewno same dobre wieści [emoji16]Witajcie mamusie[emoji3]
Zycze wszystkim pomyslnych wiesci z wizyt i szpitalnych lozek!
Ja tez mam dzis wizyte[emoji3] Nie moge sie doczekac, bo dawno nie mialam usg. Ciekawe ile corcia wazy. I w ogole jaka tam sytuacja.
Czy twój synuś od początku był mniejszy??Moj synek jest monitorowany w kierunku hipotrofii, nie da się tego przełożyć na rozwój innego dziecka.
Moze Twój lekarz prowadzący by się wypowiedział na ten temat![]()
Dzień dobry dziewczynki...!
Booooosz jak się męczylam pół nocy... gorąco, zero pozycji zdatnej do spania... W końcu zasnęłam prawie na siedząco na 4 poduszkach
Całe szczęście że dzisiaj pochmurno i pada u nas, trochę odświeży się powietrze...
No tak, taki skrócik myślowy
@olaaa7, trzymam kciuki za dobre wieści i powrót do domu- powiedz lekarzowi że koleżnaki z BB czekają na zdjęcia pokoiku!
@Margana udanej wizyty!!
Booooosz jak się męczylam pół nocy... gorąco, zero pozycji zdatnej do spania... W końcu zasnęłam prawie na siedząco na 4 poduszkach
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Raczej że stołu operacyjnego. Ja już po dwóch cc i do tego mała ułożona miednicowo.
![]()
No tak, taki skrócik myślowy
@olaaa7, trzymam kciuki za dobre wieści i powrót do domu- powiedz lekarzowi że koleżnaki z BB czekają na zdjęcia pokoiku!
reklama
Ja też nie - ani psychicznie, ani fizycznie, lokalowo, logistycznie i w sumie w ogóle [emoji23]Aplikacja mi pokazuje, że zostało 26 dni! ALE JAK TO? JA NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!
Podziel się: