Trzymam kciuki, żeby Cię wypuścili.Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/
Super! Wierzę że poczułaś ulgę swoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
reklama
Dorotea.
Fanka BB :)
Dziewczyny, złapałam dziś na oddziale moją ginekolog bo akurat ma dyżur i poprosiłam ją żeby sprawdziła mi Maksia czy faktycznie jest taki mały (to ona widziała jak rośnie od początku i zna jego historię rozwoju że tak to ujmę) i właśnie wracam z usg i okazuje się że Maks waży 2300 g a nie 1900g... Normalnie szlag mnie trafi ile stresu mniw to kosztowało... Sprawdziła przepływy i mówi że ok i że jak urodzę dziecko 2700 maksymalnie to będzie dobrze bo nie ma on po kim być jakiś wielki
U nas Staś w 35 plus 5 waży 2230 gramów, także chłopaki idą łeb w łeb
Renfrii
U mnie ta waga w 32tc czy to znaczy, że mały będzie duży?U nas Staś w 35 plus 5 waży 2230 gramów, także chłopaki idą łeb w łeb
Dorotea.
U mnie ta waga w 32tc czy to znaczy, że mały będzie duży?
Moj synek jest monitorowany w kierunku hipotrofii, nie da się tego przełożyć na rozwój innego dziecka.
Moze Twój lekarz prowadzący by się wypowiedział na ten temat
SzczęśliwaCiężarna
Trzymam tcuki [emoji110][emoji110][emoji256]Dzień dobry w skończonym 36 tygodniu. Trzymajcie proszę kciuki żeby dzisiejszy dzień był udany i żeby okazało się że mogę wyjść do domu bez cudów wianków na szyjce :/
Super! Wierzę że poczułaś ulgę swoją drogą ci lekarze mogliby się przykładać do tego co robią bo przez ich niedbalstwo ludzie tylko mają niepotrzebne stresy.
Trzymam kciukiWitajcie mamusie[emoji3]
Zycze wszystkim pomyslnych wiesci z wizyt i szpitalnych lozek!
Ja tez mam dzis wizyte[emoji3] Nie moge sie doczekac, bo dawno nie mialam usg. Ciekawe ile corcia wazy. I w ogole jaka tam sytuacja.
SzczęśliwaCiężarna
Będą na pewno same dobre wieści [emoji16]Witajcie mamusie[emoji3]
Zycze wszystkim pomyslnych wiesci z wizyt i szpitalnych lozek!
Ja tez mam dzis wizyte[emoji3] Nie moge sie doczekac, bo dawno nie mialam usg. Ciekawe ile corcia wazy. I w ogole jaka tam sytuacja.
Czy twój synuś od początku był mniejszy??Moj synek jest monitorowany w kierunku hipotrofii, nie da się tego przełożyć na rozwój innego dziecka.
Moze Twój lekarz prowadzący by się wypowiedział na ten temat
Dzień dobry dziewczynki...!
Booooosz jak się męczylam pół nocy... gorąco, zero pozycji zdatnej do spania... W końcu zasnęłam prawie na siedząco na 4 poduszkach Całe szczęście że dzisiaj pochmurno i pada u nas, trochę odświeży się powietrze...
No tak, taki skrócik myślowy
@olaaa7, trzymam kciuki za dobre wieści i powrót do domu- powiedz lekarzowi że koleżnaki z BB czekają na zdjęcia pokoiku! @Margana udanej wizyty!!
Booooosz jak się męczylam pół nocy... gorąco, zero pozycji zdatnej do spania... W końcu zasnęłam prawie na siedząco na 4 poduszkach Całe szczęście że dzisiaj pochmurno i pada u nas, trochę odświeży się powietrze...
Raczej że stołu operacyjnego . Ja już po dwóch cc i do tego mała ułożona miednicowo.
No tak, taki skrócik myślowy
@olaaa7, trzymam kciuki za dobre wieści i powrót do domu- powiedz lekarzowi że koleżnaki z BB czekają na zdjęcia pokoiku! @Margana udanej wizyty!!
reklama
Ja też nie - ani psychicznie, ani fizycznie, lokalowo, logistycznie i w sumie w ogóle [emoji23]Aplikacja mi pokazuje, że zostało 26 dni! ALE JAK TO? JA NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!
Podziel się: