reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Koleżanka radzi żeby zadzwonić na pogotowie ze mnie brzuch boli nie mogę się dostać do żadnego lekarza prywatnie mnie nie stać i ze ponoć na szpitalu mi dadzą zaświadczenie i l4

Wg usg termin na 4 lipca, ale lekarz mówi by się bardziej sugerować tym z OM. Normalnie nie wierzę, że widziałam dziecko z rączkami i nóżkami takimi malutkimi ;) I jeszcze się coś ruszało, to mimo, że to moja trzecia ciąża, dla mnie to było takie WOW! ;) Szyjke mam już krótszą, ma 25 mm, więc raczej znowu będę z pessarem chodzić. Następną wizytę mam 22 grudnia.
A mówił Ci kiedy passę, ja też mam 2,8 i pewnie też będę miała jak w pierwszej ciąży

Kinga 30 trzymajcie się tam, i daj znac

A mówił Ci kiedy passę, ja też mam 2,8 i pewnie też będę miała jak w pierwszej ciąży

Kinga 30 trzymajcie się tam, i daj znac
Mówiła tylko, że zobaczymy jak będzie w 12 tygodniu, i pytala czy nie wyrzucalam czasem starego, więc chyba ten pessar co miałam można jeszcze raz użyć.

Koleżanka radzi żeby zadzwonić na pogotowie ze mnie brzuch boli nie mogę się dostać do żadnego lekarza prywatnie mnie nie stać i ze ponoć na szpitalu mi dadzą zaświadczenie i l4

Hm a może sama pojedź na izbę? Bo wzywanie karetki kiedy nic Ci niema no chyba że na prawdę brzuch Cię boli ? To takie wiesz .. W tym czasie ktoś może na prawdę jej potrzebować. Ale to tylko moje zdanie oczywiscie zrobisz jak uważasz a może spróbuj jednak z tym rodzinnym a nóż się uda :)

Hm a może sama pojedź na izbę? Bo wzywanie karetki kiedy nic Ci niema no chyba że na prawdę brzuch Cię boli ? To takie wiesz .. W tym czasie ktoś może na prawdę jej potrzebować. Ale to tylko moje zdanie oczywiscie zrobisz jak uważasz a może spróbuj jednak z tym rodzinnym a nóż się uda :)

No mi się też wydaje że za karetkę to mogą Cię jeszcze skasować skoro nie ma zagrożenia życia

Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Trzymaj się kochana :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry