reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie jest różnica 6 dni według OM dziś mam 8t 0d a według USG 7t 1d

w57vpc0z8kh81mb5.png
Jeszcze nadrobi, zobaczysz:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dobra dobra. Ale przynajmniej póki co nie chce mi się spac. Zapewne to kwestia paru godzin.

Dziewczyny ale na czerwcówkach jest przesiew. Siodma dziewczyna sie z nimi żegna. Straszne :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Właśnie widziałam, masakra, mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka.

A założy ci go w gabinecie czy musisz iść do szpitala? Ja swojego pytałam to powiedział że tylko w szpitalu, a czy będziesz musiała już do końca leżeć czy możesz jakoś w miarę funkcjonowac
Ja też termin na 04,07 a z USG 03,07
Ostatnio mi go założyła w gabinecie, bo to tylko włożyć, ostatnio bardzo szybko jej poszlo, nawet nie zabolalo. I ostatnio mialam sie tylko oszczędzać i nie przemeczac, więc funkcjonowalam normalnie bo moja córka wtedy miała 2,5 roku. Teraz tez mam nadzieję że będzie ok, bo nie wiem jak bym sobie przy dwójce dzieci poradziła z lezeniem. Za bardzo nie ma mi kto pomóc.

Właśnie widziałam, masakra, mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka.
No oby. Poki co mamy 2 dziewczyny które wyszły ze szpitala po zagrożeniu, i Veraska ktora w szpitalu jest. Dobrze liczę? Chyba w zadnym miesiecznym wątku nie bylo takiego przesiewu jak na czerwcówkach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
No oby. Poki co mamy 2 dziewczyny które wyszły ze szpitala po zagrożeniu, i Veraska ktora w szpitalu jest. Dobrze liczę? Chyba w zadnym miesiecznym wątku nie bylo takiego przesiewu jak na czerwcówkach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie śledziłam innych wątków, ale strasznie pechowy ten czerwiec :(

Do góry