reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie jest różnica 6 dni według OM dziś mam 8t 0d a według USG 7t 1d

w57vpc0z8kh81mb5.png
Jeszcze nadrobi, zobaczysz:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dobra dobra. Ale przynajmniej póki co nie chce mi się spac. Zapewne to kwestia paru godzin.

Dziewczyny ale na czerwcówkach jest przesiew. Siodma dziewczyna sie z nimi żegna. Straszne :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Właśnie widziałam, masakra, mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka.

A założy ci go w gabinecie czy musisz iść do szpitala? Ja swojego pytałam to powiedział że tylko w szpitalu, a czy będziesz musiała już do końca leżeć czy możesz jakoś w miarę funkcjonowac
Ja też termin na 04,07 a z USG 03,07
Ostatnio mi go założyła w gabinecie, bo to tylko włożyć, ostatnio bardzo szybko jej poszlo, nawet nie zabolalo. I ostatnio mialam sie tylko oszczędzać i nie przemeczac, więc funkcjonowalam normalnie bo moja córka wtedy miała 2,5 roku. Teraz tez mam nadzieję że będzie ok, bo nie wiem jak bym sobie przy dwójce dzieci poradziła z lezeniem. Za bardzo nie ma mi kto pomóc.

Właśnie widziałam, masakra, mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka.
No oby. Poki co mamy 2 dziewczyny które wyszły ze szpitala po zagrożeniu, i Veraska ktora w szpitalu jest. Dobrze liczę? Chyba w zadnym miesiecznym wątku nie bylo takiego przesiewu jak na czerwcówkach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
No oby. Poki co mamy 2 dziewczyny które wyszły ze szpitala po zagrożeniu, i Veraska ktora w szpitalu jest. Dobrze liczę? Chyba w zadnym miesiecznym wątku nie bylo takiego przesiewu jak na czerwcówkach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie śledziłam innych wątków, ale strasznie pechowy ten czerwiec :(

Do góry