Trzymaj się kochana . Będzie dobrze [emoji8] daj znać co z groszkiemNa 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Ale przecież nie masz potwierdzonej ciąży tak? to czemu Ci powiedziała, że nie wystawi bo u niej ciąży nie prowadzisz?
Mam potwierdzona ona i tak.mnie zbadała ale powiedziała ze mam iść do swojego ale on jest na urlopie prywatnie mnie nie stać a do innych trzeba czekać po 2 miechy masakra
olaaa7
Dziwna sytuacja, przecież obojętnie jaki lekarz może wystawić l4 a nie tylko ten, u którego prowadzisz ciąże.Mam potwierdzona ona i tak.mnie zbadała ale powiedziała ze mam iść do swojego ale on jest na urlopie prywatnie mnie nie stać a do innych trzeba czekać po 2 miechy masakra
Onaszczesliwa2018
Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Będzie dobrze kochanie:-*
Onaszczesliwa2018
Hey dziewczyny mam pytanie czy lekarz rodzinny może wystawić zaświadczenie ze jestem w ciąży bo tak prywatnie nie mam hajsu państwowo poszłam to suka ze u niej nie prowadzę ciąży mi nie wystawiła do wczoraj miałam l4 i kompletnie nie wiem co zrobić a terminy do ginekologów po 2 miechy każą czekac
Hm kobiecie w ciąży kaza czekać niepoważni:/ wiesz co rodzinny raczej chyba niewystawia zaświadczeń o ciąży chociaż nie wiem , ale na pewno jeśli powiesz o co chodzi to jest w stanie Ci wypisać l4 jak nieciazowe to na kręgosłup jelitowke czy coś innego wszystko zależy jaka Twoja rodzinna jest
Co za wredna baba masakra. Niestety na NFZ tak się niektórzy zachowująHey dziewczyny mam pytanie czy lekarz rodzinny może wystawić zaświadczenie ze jestem w ciąży bo tak prywatnie nie mam hajsu państwowo poszłam to suka ze u niej nie prowadzę ciąży mi nie wystawiła do wczoraj miałam l4 i kompletnie nie wiem co zrobić a terminy do ginekologów po 2 miechy każą czekac
Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i zgodnie z moimi oczekiwaniami widoczny jest póki co pęcherzyk, ciąża g USG 5t1d, wg OM 5t2d więc różnica prawie żadna Kolejna wizyta 14, wtedy już powinny być jakieś konkrety Dostałam zaświadczenie o ciąży i L4 do 14, teraz trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze spotkanie z szefem i wycofanie wypowiedzenia
Onaszczesliwa2018
Co za wredna baba masakra. Niestety na NFZ tak się niektórzy zachowują
Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i zgodnie z moimi oczekiwaniami widoczny jest póki co pęcherzyk, ciąża g USG 5t1d, wg OM 5t2d więc różnica prawie żadna Kolejna wizyta 14, wtedy już powinny być jakieś konkrety Dostałam zaświadczenie o ciąży i L4 do 14, teraz trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze spotkanie z szefem i wycofanie wypowiedzenia
No pewnie go zaskoczysz, ale jak to mówią życie...
U mnie jest różnica 6 dni według OM dziś mam 8t 0d a według USG 7t 1dCo za wredna baba masakra. Niestety na NFZ tak się niektórzy zachowują
reklama
Lipcowa mamusia
Hm kobiecie w ciąży kaza czekać niepoważni:/ wiesz co rodzinny raczej chyba niewystawia zaświadczeń o ciąży chociaż nie wiem , ale na pewno jeśli powiesz o co chodzi to jest w stanie Ci wypisać l4 jak nieciazowe to na kręgosłup jelitowke czy coś innego wszystko zależy jaka Twoja rodzinna jest
Tyle ze ona już mi dala.na 10 dni bo na dziś miałam ta państwowa ginekolog i nie spodziewałam się ze szmata mi odmowi
Podziel się: