uśmiechslońca
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze, trzymam kciuki by wszystko dobrze było :* daj znać po lekarzu!!Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, trzymam kciuki by wszystko dobrze było :* daj znać po lekarzu!!Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Idź najlepiej znowu do rodzinnego i powiedz jak wygląda sytuacja.Tyle ze ona już mi dala.na 10 dni bo na dziś miałam ta państwowa ginekolog i nie spodziewałam się ze szmata mi odmowi
Kurde a na co Ci dała to zwolnienie ? Jeśli mogę zapytać najlepiej by było na kręgosłup bo wtedy można te zwolnienie trochę pociągnąć a kiedy wraca z urlopu Twój ginekolog?Tyle ze ona już mi dala.na 10 dni bo na dziś miałam ta państwowa ginekolog i nie spodziewałam się ze szmata mi odmowi
Veraska trzymam za ciebie kciuki...odpoczniesz podkuruja cie i bedzie wszystko ok. Badz dobrej mysli .
Dziewczyny i wykrakalam....tak sie cieszylam ze nie mam dolegliwosci ciazowych. A teraz leci 10 tydzien. A dzis od rana metaliczny smak w ustach. Sniadanie ledwo zjadlam a juz zaczelo mi sie odbijac. Ogolnie czulosc na zapachy mnie dopadla...Nawet jak D sie perfumowal (uwielbiam ten zapach) to musialam nos zatkac bo mialam odruch wymiotny. Nic przelknac nie moge...masakara.Bylam dzis w sklepie nabralam ochoty na rolmopsy....kupilam dwa a teraz jak o nich mysle to mnie cofa,nawet ich nie sprobuje.
Mam to samo... Jakbym zapomniała co to seks..
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zobacz załącznik 830666
Jestem po badaniu. Dali mi leki i leżę. Dobrze że jest na sali tv i dostęp do internetu.
A powyżej moja fasolka.
Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Idź najlepiej znowu do rodzinnego i powiedz jak wygląda sytuacja.
Ja jakoś dzisiaj średnio się czuję, śpiąca i ociężała, strasznie mi się ciągnie dzisiejszy dzień w pracy, już nie umiem wysiedziećOczy zaczynają szczypać a do końca tak daleko...
Z usg widać 6t2d chyba ;p
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ojej...jestem z Tobą. Oby wszystko było dobrze. Trzymaj się :-*Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Super dzidziaWg usg termin na 4 lipca, ale lekarz mówi by się bardziej sugerować tym z OM. Normalnie nie wierzę, że widziałam dziecko z rączkami i nóżkami takimi malutkimiI jeszcze się coś ruszało, to mimo, że to moja trzecia ciąża, dla mnie to było takie WOW!
Szyjke mam już krótszą, ma 25 mm, więc raczej znowu będę z pessarem chodzić. Następną wizytę mam 22 grudnia.
No to miałaś chwilę grozyJa wczoraj miałam totalny wstręt jedzeniowy. Dzisiaj w sumie też. Może że mnie mdli to za dużo, ale właśnie na myśl o jedzeniu robi mi się średnio :/ A już popołudniu to w ogóle...
To trochę mi raźniej, bo też mam tak jak wy...
Trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało..
Ojej :/ trzymaj się...!
---------------------------------------------------------------
Ja dzisiaj miałam hardcor'ową akcję na stacji benzynowej. Tankowałam auto, poszłam płacić, w międzyczasie ofc gadałam przez telefon... no i przy aucie okazało się że nie mam kluczyków. Wyrzuciłam wszystko z torby- nic, kieszenie- nic, pod półkami na stacji- nic, koło auta-nic. Kasjer sprawdził kamery- płacę i zabieram kluczyki. Więc znowu do auta, z powrotem na stację, sprawdzam, wybebeszam torbę, kieszenie itp. NIC W międzyczasie zainteresowało się 5 taksówkarzy, jeden z klientów, obsługa stacji... elegancko ubrana przegrzebałam również 2 x kosz przy dystrybutorach- bo tam wyrzucałam paragon... NIC! W końcu zadzwoniłam do firmy, żeby któryś z kierowców po mnie przyjechał, chciałam jechać do domu po 2 kluczyki i na policję, ze zginął 1 komplet- kiedy dziewczyna, ktora też była na tej stacji pyta, czy sprawdzałam w drugim koszu. Nic do niego nie wyrzucałam, ale myślę ok, ostatecznie.... taksówkarze razem ze mną, podnoszą ten kosz, grzebią.. i są! Kkkkkkkkkkkk.... do teraz nie mam pojęcia jak mogły się tam znaleźć...!!! Czy mam już totalne ciążowe odmóżdżenie?? Masakra...
No to niezła historia hehe.. poprawiłaś mi humor :-)Ja wczoraj miałam totalny wstręt jedzeniowy. Dzisiaj w sumie też. Może że mnie mdli to za dużo, ale właśnie na myśl o jedzeniu robi mi się średnio :/ A już popołudniu to w ogóle...
To trochę mi raźniej, bo też mam tak jak wy...
Trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało..
Ojej :/ trzymaj się...!
---------------------------------------------------------------
Ja dzisiaj miałam hardcor'ową akcję na stacji benzynowej. Tankowałam auto, poszłam płacić, w międzyczasie ofc gadałam przez telefon... no i przy aucie okazało się że nie mam kluczyków. Wyrzuciłam wszystko z torby- nic, kieszenie- nic, pod półkami na stacji- nic, koło auta-nic. Kasjer sprawdził kamery- płacę i zabieram kluczyki. Więc znowu do auta, z powrotem na stację, sprawdzam, wybebeszam torbę, kieszenie itp. NIC W międzyczasie zainteresowało się 5 taksówkarzy, jeden z klientów, obsługa stacji... elegancko ubrana przegrzebałam również 2 x kosz przy dystrybutorach- bo tam wyrzucałam paragon... NIC! W końcu zadzwoniłam do firmy, żeby któryś z kierowców po mnie przyjechał, chciałam jechać do domu po 2 kluczyki i na policję, ze zginął 1 komplet- kiedy dziewczyna, ktora też była na tej stacji pyta, czy sprawdzałam w drugim koszu. Nic do niego nie wyrzucałam, ale myślę ok, ostatecznie.... taksówkarze razem ze mną, podnoszą ten kosz, grzebią.. i są! Kkkkkkkkkkkk.... do teraz nie mam pojęcia jak mogły się tam znaleźć...!!! Czy mam już totalne ciążowe odmóżdżenie?? Masakra...