reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Morfologia jest niestety osobno ale ona jest u mnie chyba po 8, 50
Ja jutro jadę do apteki wykupić receptę swoją. To od razu wejdę do przychodni zapytać się ile będą kosztować te wszystkie badania

w57vpc0z8kh81mb5.png

reklama
Hey dziewczyny mam pytanie czy lekarz rodzinny może wystawić zaświadczenie ze jestem w ciąży bo tak prywatnie nie mam hajsu państwowo poszłam to suka ze u niej nie prowadzę ciąży mi nie wystawiła do wczoraj miałam l4 i kompletnie nie wiem co zrobić a terminy do ginekologów po 2 miechy każą czekac:(

reklama
Hey dziewczyny mam pytanie czy lekarz rodzinny może wystawić zaświadczenie ze jestem w ciąży bo tak prywatnie nie mam hajsu państwowo poszłam to suka ze u niej nie prowadzę ciąży mi nie wystawiła do wczoraj miałam l4 i kompletnie nie wiem co zrobić a terminy do ginekologów po 2 miechy każą czekac:(
Ale przecież nie masz potwierdzonej ciąży tak? to czemu Ci powiedziała, że nie wystawi bo u niej ciąży nie prowadzisz?

Do góry