reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O to w maju tak goraco wtedy bylo? My 27.06. Rano jak szlam do fryzjera lalo i modlilam sie zeby przestalo. Przestalo jak skonczyla mnie czesac a spowrotem zaczelo rano jak juz kladlismy sie do lozka[emoji3] Pogoda byla idealna, cieplo ale zesko. Tylko wszedzie kaluze.

Tak cały maj był taki ciepły i właśnie na koniec maja zaczęły się ulewy

Jak ja sobie to przypomnę tak ciepło 120 gości wesele 2 dni

oby tak bylo zawsze ... u nas troszke bylo problemow w 4 roku razem ... strata ciazy , remont domu , problemy z praca... bylo ciezko ale wlasnie wtedy sie dotarlismy i te klopoty nas zblizyly .
U nas też nie jest lekko . 4 dzieci jakieś zobowiązania z poprzedniego życia ale myślę ze to nas własnie tak zbliżyło ze już bardziej się nie da ☺

To uwierz bo u nas jest idealnie . Może poprostu z wiekiem człowiek docenia szczęście
Jak za 10 lat napiszesz, że jest idealnie, to wtedy uwierzę ;)

Oczywiście, z wiekiem się inaczej podchodzi, bardziej docenia, itd, ale ideałów po prostu nie ma ;)
My jesteśmy razem naprawdę szczęśliwi, nie zamieniłabym swojego O na nikogo innego, ale nie powiedziałabym, że jest idealnie, albo inaczej - jakieś "rysy" pojawiają się zawsze, a od nas zależy, co z tym zrobimy, czy zaakceptujemy czyjeś wady, itd, czy z tak naprawdę drobiazgów będziemy robić większe problemy ;)

Hej, pytanie do dziewczyn, które już rodziły. Czy po porodzie nosiłyście normalną bieliznę czy takie specjalne siateczkowe majtki? Kuzynka mówi, że powinnam mieć tylko te siateczkowe ale ja nigdy o tym nawet nie słyszałam, co radzicie?

Hej, pytanie do dziewczyn, które już rodziły. Czy po porodzie nosiłyście normalną bieliznę czy takie specjalne siateczkowe majtki? Kuzynka mówi, że powinnam mieć tylko te siateczkowe ale ja nigdy o tym nawet nie słyszałam, co radzicie?
ja mialam normalne i normalne zakupilam :D
takie wybralam by porzadna podpaske przykleic ....
ale tu wiekszosc ma siateczki 8-)

reklama

Ja siateczkowe to są te jednorazowe miałam tylko w szpitalu po porodzie w domu już normalne bawełniane

Do góry