reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha karla, niczym jak my 14 i 9 lat ( slub w 2009?). U mnie za to to idzie falami[emoji23] Bywaja dni, ze ani razu mnie nie wnerwi, a bywaja takie, ze dzien stracony[emoji6]

Tak 26.05.2009 pamietam jak dziś taki sam hyc był 30stopni ja spocona jak świnia i nic nie pojadlam na weselu [emoji23]

Wychodzi na to że tylko my mamy taki krótki staż [emoji16]
Jesteśmy razem 11 miesięcy i 3 dni a decyzja o dziecku i ślubie była najszybsza w naszym życiu :) i niczego nie żałuję.
Miałam takich znajomych - jej historii nie znam, ale on był z dziewczyną ponad 6 lat, rozstali się, i wtedy się poznali w pracy - po miesiącu zamieszkali razem, po kolejnych 3 miesiącach ślub - jak z nimi rozmawiałam, to byli razem koło 8 lat ;)

Ale problemy, różnice zdań itd zawsze się pojawiają - sztuka polega na tym, żeby umieć z sobą rozmawiać, znajdować rozwiązania konfliktów, i umieć się godzić ;)

Tak 26.05.2009 pamietam jak dziś taki sam hyc był 30stopni ja spocona jak świnia i nic nie pojadlam na weselu [emoji23]
O to w maju tak goraco wtedy bylo? My 27.06. Rano jak szlam do fryzjera lalo i modlilam sie zeby przestalo. Przestalo jak skonczyla mnie czesac a spowrotem zaczelo rano jak juz kladlismy sie do lozka[emoji3] Pogoda byla idealna, cieplo ale zesko. Tylko wszedzie kaluze.

reklama
Wychodzi na to że tylko my mamy taki krótki staż [emoji16]
Jesteśmy razem 11 miesięcy i 3 dni a decyzja o dziecku i ślubie była najszybsza w naszym życiu :) i niczego nie żałuję.
Nie jestescie sami. 1 kwietnia minął rok naszej znajomosci . Po pół roku wzielismy ślub i odrazu po ślubie zaszłam w ciążę. To są najpiekniejsze 14 miesięcy mojego życia

Do góry