reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mojego znam 13 lat
9 po ślubie średnio zabijam go 4x dziennie ...

Jaki upał u nas dziś ... idzie zdechnąć ...
Na naszym ślubie ksiądz opowiadał w ramach kazania ;)

Rozmawia ksiądz z facetem, który przyszedł w sprawie mszy z okazji 50 rocznicy ślubu... No i tak ksiądz pyta
- i przez te 50 lat ani razu nie chciał się Pan rozwieźć..?
- nie, no jak to tak się rozwodzić..? Przecież slubowaliśmy... Ale zabić zołzę to planowałem tak kilka razy dziennie [emoji6]

reklama

Rozmawia ksiądz z facetem, który przyszedł w sprawie mszy z okazji 50 rocznicy ślubu... No i tak ksiądz pyta
- nie, no jak to tak się rozwodzić..? Przecież slubowaliśmy... Ale zabić zołzę to planowałem tak kilka razy dziennie [emoji6]

No to coś jak u nas [emoji23]

A możesz napisać, jak się sprawuje?
Mama właśnie chcę go kupić ;)
Niedawno odpalilam. Super! 3 stopnie sily nawiewu, mozliwosc obracania sie i mozliwosc ustawienia wylaczenia za jakis czas. Do tego pilot, wiec nie trzeba sie ruszac zeby przelaczyc[emoji3] No i wyglada tak ladnie, bardziej elegancko niz te wiatraki.

Ja mojego znam 13 lat
9 po ślubie średnio zabijam go 4x dziennie ...

Jaki upał u nas dziś ... idzie zdechnąć ...
Haha karla, niczym jak my 14 i 9 lat ( slub w 2009?). U mnie za to to idzie falami[emoji23] Bywaja dni, ze ani razu mnie nie wnerwi, a bywaja takie, ze dzien stracony[emoji6]

[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja z mężem razem 14 lat :) w tym 4 po ślubie :) i od początku zwiazek bardzo zaangazowany codziennie sie spotykaliśmy choc na chwilkę jak musialam sie uczyć :)

Do góry